O bizim gibi değil merak etme çevrimi bitirince çeker parayıNe oynadıysa en kötü kasayı sabit tuttu. En son benim dediğim oyunda kasa erirse kahrolurum @KUMARBAZ1982
O bizim gibi değil merak etme çevrimi bitirince çeker parayıNe oynadıysa en kötü kasayı sabit tuttu. En son benim dediğim oyunda kasa erirse kahrolurum @KUMARBAZ1982
Kumarbaz kolay kolay batmaz dost slotta rahat ol senNe oynadıysa en kötü kasayı sabit tuttu. En son benim dediğim oyunda kasa erirse kahrolurum @KUMARBAZ1982
Onun farkındayım zaten erirseden kastım 30altına düşmesi. O kadar çevrim yapıp sonda 30 altına inerse üzerO bizim gibi değil merak etme çevrimi bitirince çeker parayı
Evet baya kötüydü de benimde sevdiğim oyun olsunNe oynadıysa en kötü kasayı sabit tuttu. En son benim dediğim oyunda kasa erirse kahrolurum @KUMARBAZ1982
Ver bombayı artık adaşEvet baya kötüydü de benimde sevdiğim oyun olsun
Keşke ödeseydi en son 3 sene önce aynı oyunu birine önerdim 5k yı 30 yapıp çekmişti. Kusura bakma reisEvet baya kötüydü de benimde sevdiğim oyun olsun
Min 50k çekim yapacak diye hissediyorum.bakalim bu kadar ugrasina değerMutlu son hadi
Tebrikler kankaKasa 29900. Finiş
Tebrikler zarar yok + var en azından baskanKasa 29900. Finiş
Yok bende çok güzel ödemeler aldım ondanKeşke ödeseydi en son 3 sene önce aynı oyunu birine önerdim 5k yı 30 yapıp çekmişti. Kusura bakma reis
Bereket versinKasa 29900. Finiş
Sağlık olsun en düşük kazancın böyle olsun artıkKasa 29900. Finiş
375k çevrimle 15 ile başlayıp 30k. Keşke şu sonda güzel olsaydı da 35 çekebilseydin. Tebrik ederimKasa 29900. Finiş
30k yı 100tl ile kaçırdıkKasa 29900. Finiş
Elbet bir gün eniştem100 tl varsa atın dayıma düz 30k sı olsun
Sağlık olsun diyelim. Çoğumuzun çevrimin yarısını bile yapamayacağımız bonusla ana parayı 3e katladın. Saygı duyuyorumYok bende çok güzel ödemeler aldım ondan