- 364
- 342
- 63
kuponlar gelmeye başlayınca yalakalar çoğalmaya başlamış 
Rahmetli suvat olsaydı şimdiYapacağğğk yaptırıcazzz abim vurup geçsin kazansın inşallah
O nere gitti yaRahmetli suvat olsaydı şimdiah ahh
Rahmetli işte toprak altında ahahhahajsO nere gitti ya
Biz kuponlar yokkende yalakayiz dost yalakalıgin seviye ve durumu olmaz karakter meselesidir herkes senin kadar karakterli olamazkuponlar gelmeye başlayınca yalakalar çoğalmaya başlamış![]()
İnşallahh ,Kısmetse olurrYapacağğğk yaptırıcazzz abim vurup geçsin kazansın inşallah
Konuya ilk mesajın bu olması da bi ayrı güzel dostum 😎 🤣🤣kuponlar gelmeye başlayınca yalakalar çoğalmaya başlamış![]()
Muhattap alma ben almadım sende almaBiz kuponlar yokkende yalakayiz dost yalakalıgin seviye ve durumu olmaz karakter meselesidir herkes senin kadar karakterli olamaz
Bol şans dostBaşarırsak 3x500 bolşanslar
Bıraktım diyor kumarı dost umarım tekrar başlamaz ... Ama gözümden kavmiyor ara ara giriş yapıyor forumaO nere gitti ya
Sağlam dostu ama özledim bendeBıraktım diyor kumarı dost umarım tekrar başlamaz ... Ama gözümden kavmiyor ara ara giriş yapıyor foruma![]()
O şimdi fırsattan istifade nolimit lobisinde bir kahve içip geleyim demiştirDe haydeee 3. Adım çıkar vur masaya dost
Bol şans diliyorum dostum daim olsunBaşarırsak 3x500 bolşanslar
Kankam karıştırma kendiniii ahahshhshddGelsinnnn
HahahaO şimdi fırsattan istifade nolimit lobisinde bir kahve içip geleyim demiştir![]()
Aynen forumun tanismamiza vesile olduğu ender güzel insanlardan biriSağlam dostu ama özledim bende