- 10,818
- 4,973
- 113
Şimdi bekleyelim ilk yarı bitsin
Neye cevap vermedim onu diyorum,,
Senin geçenki roll noldu dedimNeye cevap vermedim onu diyorum,,
Yaa tel ekran çatlak kaçırıyorum bazen ksr bakma,,roll yapmadım ben dost,,bi karışıklık var galiba,,Senin geçenki roll noldu dedim
He karşıtı demekki pardonYaa tel ekran çatlak kaçırıyorum bazen ksr bakma,,roll yapmadım ben dost,,bi karışıklık var galiba,,
2 adım daha varBi adım daha var mı
Milyonları ne yaptın alamadın miTenbirk
Canın saolsun yaa,,kusura bakma tekrar valla telle mücadelem büyük,, sorun var işte,,yoksa niye cevap vermeyim kusura bakma tekrarrHe karşıtı demekki pardon
Milyonlarrr mı 🧐🧐🧐Milyonları ne yaptın alamadın mi
Şerıtın Bette parasi kalmış dostunMilyonlarrr mı 🧐🧐🧐
Dost sen 16 Nisan dan bu yana nasıl 5k üstü mesaj kastın şimdi gördüm valla tebrik ederim helal 🎉🎉Canın saolsun yaa,,kusura bakma tekrar valla telle mücadelem büyük,, sorun var işte,,yoksa niye cevap vermeyim kusura bakma tekrarr
Yok ne kusuru olur öyle şeylerCanın saolsun yaa,,kusura bakma tekrar valla telle mücadelem büyük,, sorun var işte,,yoksa niye cevap vermeyim kusura bakma tekrarr
Kumarbaz yapıyor bu sporu@KUMARBAZ1982 son 2 ateşşşş DAN DAN iş tamam brocan 🎉🎉
Kasma için bi çabam yok dost,,şuan olduğu gibi yazışıyoruz işte ve cevap veriyoruz şuan bu mesajına verdiğim gibiDost sen 16 Nisan dan bu yana nasıl 5k üstü mesaj kastın şimdi gördüm valla tebrik ederim helal 🎉🎉
Yapacağğğk yaptırıcazzz abim vurup geçsin kazansın inşallahKumarbaz yapıyor bu sporu![]()