- 162
- 142
- 43
Dertleselim
UyuDertleselim
8. Sınıfta yaşım kaçtı hatırlamıyorrum bayiden 1₺ oynayarak başladım teknoloji geliştikçe bu siteler bir nevi aktivite oldu küçükken internet cafe neyse şimdi bu siteler slotlar oDertleselim
baya erken baslamıssın kardesim aile boyu kumar xD11 yaşımda babam ben abim amcam ortak 6 li kupon yapıyorduk 2006 da![]()
seninde baya erkenmis ben kumara 12 13 yasında basladım sigara makineleri ile basladım 4 -5 say yazıyorsun ya makineye 1 lira falan atıyorsun8. Sınıfta yaşım kaçtı hatırlamıyorrum bayiden 1₺ oynayarak başladım teknoloji geliştikçe bu siteler bir nevi aktivite oldu küçükken internet cafe neyse şimdi bu siteler slotlar o
Seninki çok geçmiş yaşın yabaya erken baslamıssın kardesim aile boyu kumar xD
seninde baya erkenmis ben kumara 12 13 yasında basladım sigara makineleri ile basladım 4 -5 say yazıyorsun ya makineye 1 lira falan atıyorsun)
sana fikrini soran olmadı hikayen yoksa baska konuya haydee tatava yapmaNe kadar gereksiz konu açıyorsunuz ya kiz gibi ne kadar konuşmayi seviyorsunuz
Harbi çocuksun ha tm abe forum senindir keyfine baksana fikrini soran olmadı hikayen yoksa baska konuya haydee tatava yapma
Bakalim saçma sapan konu açanlarmi ban yiyecek yoksa benmi yarin görüşürüz kardesSeninki çok geçmiş yaşın ya
ozaman iyi para tabi :Lise 1 öğle araları,okul çıkışı soluğu iddaa bayinde alıyordum hatta ilk kazanan kuponum 4 tl ye 56 tl veriyordu bozdurup bozdurup harcamıştım
yeri burası değil amaDertleselim
yeri burası degilse admin konuyu siler veya baska yere taşıryeri burası değil ama![]()
bizim kuşak 80 90 kusagı bu işlerin tam göbeginde büyüdü yaa herseyin ilkini gördük maalesef simdi mutlu etmiyor hiçbirsey8. sınıf okul çıkışı arkadaşlarla iddia bayi çıkışında abi bekliyorduk
çok travmalar yaşıyoruz be kardesim hakkaten dogru diyorsun hayal dünyasında yaşıyoruz bizden bi cacık olmaz gibi :SAy başına kadar aynı muhabbet kumara ne zaman başladın slotların hali ne olacak nasıl kutulucam. Ay başı gelince hesap kitap yap artan paranın bir bölümünü at Balıkçı Hasan 100 spin at tühhh vermiyor. Dedeye geç freespin al boş 1000x hayali kur. Döngü bu şekilde devam eder nereye kadar borç batağına girip hayatını ellerinle ........... kadar![]()