Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kumara Ne Zaman Başladın

tahir1603

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,180
4,356
113
11 yaşımda babam ben abim amcam ortak 6 li kupon yapıyorduk 2006 da :)

ken1461

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
93
26
18
Ne önemi var sonuçta hepimiz oynuyoruz başlamanın önemi yok kazanmanın önemi var 😄😄

Afatsum34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
162
142
43
11 yaşımda babam ben abim amcam ortak 6 li kupon yapıyorduk 2006 da :)
baya erken baslamıssın kardesim aile boyu kumar xD
8. Sınıfta yaşım kaçtı hatırlamıyorrum bayiden 1₺ oynayarak başladım teknoloji geliştikçe bu siteler bir nevi aktivite oldu küçükken internet cafe neyse şimdi bu siteler slotlar o
seninde baya erkenmis ben kumara 12 13 yasında basladım sigara makineleri ile basladım 4 -5 say yazıyorsun ya makineye 1 lira falan atıyorsun :))

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,435
23,079
113
baya erken baslamıssın kardesim aile boyu kumar xD

seninde baya erkenmis ben kumara 12 13 yasında basladım sigara makineleri ile basladım 4 -5 say yazıyorsun ya makineye 1 lira falan atıyorsun :))
Seninki çok geçmiş yaşın ya

Afatsum34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
162
142
43
37 yasındayım kumara aslında babamdan özendim hep babam kahvede hep yanık hoşgül oynardı ordan asılandı bize kardesimde benim gibi iddaa manyagı bu slotlara düsmem de kardesim sayesinde o bıraktı ben bırakamadım 4 5 senedir gömüldüm kaldım cıkamıyorum maddi manevi hezeyan herkeste oldugu gibi

jabberwocky97

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,826
1,203
113
Lise 1 öğle araları,okul çıkışı soluğu iddaa bayinde alıyordum hatta ilk kazanan kuponum 4 tl ye 56 tl veriyordu bozdurup bozdurup harcamıştım

Cepni

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
359
149
43
Ay başına kadar aynı muhabbet kumara ne zaman başladın slotların hali ne olacak nasıl kutulucam. Ay başı gelince hesap kitap yap artan paranın bir bölümünü at Balıkçı Hasan 100 spin at tühhh vermiyor. Dedeye geç freespin al boş 1000x hayali kur. Döngü bu şekilde devam eder nereye kadar borç batağına girip hayatını ellerinle ........... kadar ;)

Afatsum34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
162
142
43
Ay başına kadar aynı muhabbet kumara ne zaman başladın slotların hali ne olacak nasıl kutulucam. Ay başı gelince hesap kitap yap artan paranın bir bölümünü at Balıkçı Hasan 100 spin at tühhh vermiyor. Dedeye geç freespin al boş 1000x hayali kur. Döngü bu şekilde devam eder nereye kadar borç batağına girip hayatını ellerinle ........... kadar ;)
çok travmalar yaşıyoruz be kardesim hakkaten dogru diyorsun hayal dünyasında yaşıyoruz bizden bi cacık olmaz gibi :S