Metin akpınarla zeki alasyayı kardeş zannediyoduöBen kar yağarken Allah mısır patlatıyo zannedermişim 🥰
Hhahahaha tövbe tövbeBen kar yağarken Allah mısır patlatıyo zannedermişim 🥰
Bende atam izindeyiz yazısını atam izindeyiz yani tatildeyiz calismiyoruz zannederdim baya saçma ama çocukluk isteBen kar yağarken Allah mısır patlatıyo zannedermişim 🥰
Kardeş degillermiymis desemMetin akpınarla zeki alasyayı kardeş zannediyoduö
Yapma be 😂😂Bende Hıyar i pipi zannetmiştim![]()
Kardeşler Zeki Alasya Metin Akpınar in kız kardeşiymis 😂Kardeş degillermiymis desem
Tövbe tövbe ulan ne guldumKüçükken babama Allah nerde diye sormuştum.Eliyle yukarıyı gösterdi 7 yıl floresan lambayı Allah zannettim.
O olur bakKardeşler Zeki Alasya Metin Akpınar in kız kardeşiymis 😂
Galatasaray'a gağassaray denildiginin farkinda olan kaç kişi var peki ne alaka ama buda varBen kar yağarken Allah mısır patlatıyo zannedermişim 🥰
Bende ünlüler zicmiyor zannederdim gerçekten sonra öyle biaey olamayacağını anladık tabi büyüyünceEski filmler siyah beyazken o zamanın insanları dünyayı öyle görüyor zannederdim 😂
Onu bende öyle sanırdım Allah affetsin kızıyor zannederdimGök gürültüsünü Allah bağırıyor sanırdım
Çocukluk gerçi akıl yok denecek kadar az normal böyle olmasiOnu bende öyle sanırdım Allah affetsin kızıyor zannederdim