Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Küçükken Neyi Ne Zannederdiniz Dostlar

Curcuna

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,672
2,588
113
Denizli'yi hep deniz kenarı bı yer sanardım.Elbistan'ı ülke sanardım.Limon tuzunu, üstüne limon sıkılmış tuz parcası sanardım.bunları baya 12 yaşına kadarda ciddi ciddi gerçek sandım.Daha çok vardır aklıma gelenler bunlar.Ediz Hun filmlerini görünce mesela cocukluğumda ,lan bu adam karı peşinde koşmaktan ampülü ne ara icat etmiş dediğim çok oldu.

tarko11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,506
454
83
Denizli'yi hep deniz kenarı bı yer sanardım.Elbistan'ı ülke sanardım.Limon tuzunu, üstüne limon sıkılmış tuz parcası sanardım.bunları baya 12 yaşına kadarda ciddi ciddi gerçek sandım.Daha çok vardır aklıma gelenler bunlar.Ediz Hun filmlerini görünce mesela cocukluğumda ,lan bu adam karı peşinde koşmaktan ampülü ne ara icat etmiş dediğim çok oldu.

İlterisKağan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
794
518
93
Küçükken büyüyünce çok iyi yerlerde olurum zannediyordum.

Sisifos

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,933
5,999
113
sürekli bi canavarın beni izlediğini sanardım yalnız kalınca bana görünüp kötülük yapcağını vs vs

blackzero

Mutsuzluk pahasına gerçeklerle yaşayanlara selam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,495
2,651
113
İlkokul 4'te ilk defa İngilizce dersi görmeye başlamıştık. Bi bk ta anlamazdım. Hoca sürekli es takısı deyip dururdu. Ben de onu esta kızı diyor zannedip içimden ne estası lan diye düşünürdüm

blackzero

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,495
2,651
113
Küçükken bir tanrı var ve gökten bakkal, polis, şoför, kapıcı, çöpçü falan indirip dünyadaki düzeni sağlıyor sanardım. Yani o kişiler dünyaya o şekilde getirilmişler ve görevleri de o işi yapmakmış sanardım.

Yaşım ilerledikçe ve herşeyin kaotik olduğunu anlamaya başlayınca hayal kırıklığına uğradım

blackzero

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,495
2,651
113
Küçükken yetişkinler herşeyin doğrusunu bilir sanardım. Yaşım ilerledikçe İnsanların çoğunun low ıq olduğunu kavradım.

İnsanlar sürekli bilinemezliğin karşısında kendilerini avutup, kandırıp mutlu olmaya çalışıyorlardı.

Bilmiyoruz demek istemiyorlardı ve mevcudiyetlerinin mutlaka bir anlamının olması gerektiğini düşünüyorlardı ve bilmiyoruz diyenlerle alay ediyorlardı

Son düzenleme: