- 9,069
- 9,667
- 113
20k çektim 50 yollamadim sen sus aw 😂Deli bu abi boşverin :\
20k çektim 50 yollamadim sen sus aw 😂Deli bu abi boşverin :\
Anlaşılmadıİnsan sarrafiyim demişsin ben beni sormusum savaştan örnek veriyorsun o daha genç ve geleceğimiz
Sen iciyon biz sarhoş oluyoz awİnsan sarrafiyim demişsin ben beni sormusum savaştan örnek veriyorsun o daha genç ve geleceğimiz
Bzhsjdjajdjjaksjaka20k çektim 50 yollamadim sen sus aw 😂
Agagaggagagag20k çektim 50 yollamadim sen sus aw 😂
Ben bunu anlamadım gece olunca bana bişeyler oluyor :\20k çektim 50 yollamadim sen sus aw 😂
Cümleye kendine göre doğru veya yanlış güzel baslayip sonunda yine yanlış bitirmen sana yakışmadı kardeşim başkası baskasini bağlar herkes kendinden sorumludur bunu hiç bı zaman aklından çıkarma hatta hayat felsefen olsunSana itimat etmesem sözlerine yaptıklarına güvenmesem bu şekilde olmam demek istedim kolpa adamı yanımda barındırmam ki zaten ufaktan farkedersin zamanla bazılarını artık etkinliğine bile katılmıyorum
Sen hep diyon bu sözü aw ne aptallastik sabah sabah bı susun loBen bunu anlamadım gece olunca bana bişeyler oluyor :\
Tamam sen git NBA de show yap kendini topla özgüvenin bı yerlessin tekrarBen bunu anlamadım gece olunca bana bişeyler oluyor :\
3 gündür uyumuyorum az idare et ayılınca daha net cümleler kurarımCümleye kendine göre doğru veya yanlış güzel baslayip sonunda yine yanlış bitirmen sana yakışmadı kardeşim başkası baskasini bağlar herkes kendinden sorumludur bunu hiç bı zaman aklından çıkarma hatta hayat felsefen olsun
Haaa geçenki mevzuu muuTamam sen git NBA de show yap kendini topla özgüvenin bı yerlessin tekrar
Aw ben 3 gün uyumadım kimse bana bı destek olmadı 😂3 gündür uyumuyorum az idare et ayılınca daha net cümleler kurarım
Benlik değildi ama laf sokmak istedim 😂Haaa geçenki mevzuu muu
Nasıl bı destek istiyorsunuz beyefendiAw ben 3 gün uyumadım kimse bana bı destek olmadı 😂
O ara 175k zarar vardı da o yüzden nasıl bı dersek olurdunuz o zamanlarNasıl bı destek istiyorsunuz beyefendi
Ha işte senlik değildi bu açığa kavuştu olay tamam :\Benlik değildi ama laf sokmak istedim 😂
Sabahtan akşama kadar alkol almaktan beynim ağrıdı bide uykusuzluk paketimAw ben 3 gün uyumadım kimse bana bı destek olmadı 😂