- 30,621
- 9,651
- 113
Duydum ama nasip olmadı niyetlendik üniversite de ama gidemedik
Duydum ama nasip olmadı niyetlendik üniversite de ama gidemedik
Ben daha menzile gidipte hayır gören yada tövbe edip gelen bı kişi görmedim çevremde oraya el almaya yada dua almaya giden bir kişinin memnun döndüğünü görmedim inşaat atıkları toplayan arkadaşlarım bile vardıKonya'daki gittiğimiz menzildekinin kardeşi diye biliyorum seyda Muhammed gavs hz adı galiba geçenlerde öldü oda
Adıyaman menzile benim kuzenim sürekli gider şalvarlı takkeli dlaan tam sofi
O yüzden sadece iman ettigin inanca inanıp dua etmek yeterliBen daha menzile gidipte hayır gören yada tövbe edip gelen bı kişi görmedim çevremde oraya el almaya yada dua almaya giden bir kişinin memnun döndüğünü görmedim inşaat atıkları toplayan arkadaşlarım bile vardı
Bende Konya'da yaşadım aynılarını hizmet diye diye nerde iş var yaptırdılar kitap tasşı ve şunu taşı yemek taşı vs vsBen daha menzile gidipte hayır gören yada tövbe edip gelen bı kişi görmedim çevremde oraya el almaya yada dua almaya giden bir kişinin memnun döndüğünü görmedim inşaat atıkları toplayan arkadaşlarım bile vardı
3 trip almış savaş anladım tamam 😂7 de 0 aslan Tatum büyük oyuncu all star
Alt desen ucardı bılıyon demıBı benim oynadığım maçta gol yok formmumdayim 😁
Yok abi biri 4 maç istedi 4 kişi verdik içinde Tatum 3 üçlük atar var adam 1 tane sokamadı3 trip almış savaş anladım tamam 😂
Farketmez ki sonuçta senin bahsin aw 😂Yok abi biri 4 maç istedi 4 kişi verdik içinde Tatum 3 üçlük atar var adam 1 tane sokamadı
Canlıdan bas sonra izle tatumuYok abi biri 4 maç istedi 4 kişi verdik içinde Tatum 3 üçlük atar var adam 1 tane sokamadı
Işte benim değil benimki vucevic ti oda 1.per 11 di 3.per bitti daha 20 de ibneFarketmez ki sonuçta senin bahsin aw 😂
Hayırlı sabahlar abiCümleten hayırlı sabahlar dostlar ❣ sabah kahvaltıya gidecem eve uyumam lazım klbimi kırdigim yanlış bı cümle kurduğum dostlarım varsa affola.
Hayırlı sabahlar dostCümleten hayırlı sabahlar dostlar ❣ sabah kahvaltıya gidecem eve uyumam lazım klbimi kırdigim yanlış bı cümle kurduğum dostlarım varsa affola.
Onemlı deılCümleten hayırlı sabahlar dostlar ❣ sabah kahvaltıya gidecem eve uyumam lazım klbimi kırdigim yanlış bı cümle kurduğum dostlarım varsa affola.
Sen sus aw senin alınmayacağını bildiğim konuşuyorum ,😂Onemlı deıl![]()