- 30,699
- 11,219
- 113
Az sonra 2-3 olacak tâbi 😍😃
Az sonra 2-3 olacak tâbi 😍😃
öyle umuyoruz bakalım ama 3 2 de olsa olur kusmem onlara )Az sonra 2-3 olacak tâbi 😍😃
😄🙏öyle umuyoruz bakalım ama 3 2 de olsa olur kusmem onlara )
Kasa azdı sağlam kasayla güzelAttı ve bitti aslanlar
Yaaa deme öyle ya yanlış anlama gardaşım beklentisi olan senden namussuz şerefsizdir inan Allaha destek olmak için yardımcı olmak için burdayım kazanmanii inan çok istiyorum senin gönlün yüreğin zengin hersey para pul değil bende şuan çalışmıyorum bitiklerdeyim inan allahaevet ama ben zaten normalde boyle oynamam ben fakırım 10 20 lık oynarım bu gece gaza geldım ))
Hangi macŞrapsız Tümbet macı vermıyor izleyemıyorum inat tv den bakayım bulacakmıyım
yok kardeşim Valla aklıma zten oyle bısey gelmedı ben olanı yazdım sadece yanı gercekten ben boyle oynamam bahıslerı ama nedense bu gece gaza geldım dedım olursa faydamız olsunKasa azdı sağlam kasayla güzel
Yaaa deme öyle ya yanlış anlama gardaşım beklentisi olan senden namussuz şerefsizdir inan Allaha destek olmak için yardımcı olmak için burdayım kazanmanii inan çok istiyorum senin gönlün yüreğin zengin hersey para pul değil bende şuan çalışmıyorum bitiklerdeyim inan allaha
Hangi maçtan bahsediyorsunordada yok
Hangi mac
[/QUO venezulla macı
Dpstum vallahi imkanın varsa oynama bizde senin gibiydik şimdi eksi 200 bin borç içindeyim daha yaşım 27 bu yaşta bu stres çekilmiyor sadece 2 hafta önce 500 k param vardı aldığımı verdim üstüne 200k borç yaptım sakın sakınevet ama ben zaten normalde boyle oynamam ben fakırım 10 20 lık oynarım bu gece gaza geldım ))
GOOGLLLLLL88 olmus hadı peru gıbı yazın son dakıklarda
HELALLL 😍👏👏👏👏dedım attılar )