Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Krglu72 / Kasa 130 Hedef 1K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Krglu72

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
563
204
43
Şrapsız Tümbet macı vermıyor izleyemıyorum inat tv den bakayım bulacakmıyım

tom4175

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,106
3,569
113
Attı ve bitti aslanlar
Kasa azdı sağlam kasayla güzel
evet ama ben zaten normalde boyle oynamam ben fakırım 10 20 lık oynarım bu gece gaza geldım ))
Yaaa deme öyle ya yanlış anlama gardaşım beklentisi olan senden namussuz şerefsizdir inan Allaha destek olmak için yardımcı olmak için burdayım kazanmanii inan çok istiyorum senin gönlün yüreğin zengin hersey para pul değil bende şuan çalışmıyorum bitiklerdeyim inan allaha

Krglu72

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
563
204
43
Kasa azdı sağlam kasayla güzel

Yaaa deme öyle ya yanlış anlama gardaşım beklentisi olan senden namussuz şerefsizdir inan Allaha destek olmak için yardımcı olmak için burdayım kazanmanii inan çok istiyorum senin gönlün yüreğin zengin hersey para pul değil bende şuan çalışmıyorum bitiklerdeyim inan allaha
yok kardeşim Valla aklıma zten oyle bısey gelmedı ben olanı yazdım sadece yanı gercekten ben boyle oynamam bahıslerı ama nedense bu gece gaza geldım dedım olursa faydamız olsun

SaHgEc

BEŞİKT🖤ŞK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,790
11,296
113
Gol loadingg 🔥 🔥 🔥 🔥

Krglu72

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
563
204
43
88 olmus hadı peru gıbı yazın son dakıklarda

SaHgEc

BEŞİKT🖤ŞK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,790
11,296
113
Sanki buda uzatmalarda gelecek

NoEscapE

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,286
7,494
113
evet ama ben zaten normalde boyle oynamam ben fakırım 10 20 lık oynarım bu gece gaza geldım ))
Dpstum vallahi imkanın varsa oynama bizde senin gibiydik şimdi eksi 200 bin borç içindeyim daha yaşım 27 bu yaşta bu stres çekilmiyor sadece 2 hafta önce 500 k param vardı aldığımı verdim üstüne 200k borç yaptım sakın sakın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...