Bugün turkiye ikinci liginden 4 kupon yaptım ceyreklerden bideac sonundan hepsi geldi 3 er maç koydumYarım sayıdan dünyaları yatiriyorlar ah ahh
Bugün turkiye ikinci liginden 4 kupon yaptım ceyreklerden bideac sonundan hepsi geldi 3 er maç koydumYarım sayıdan dünyaları yatiriyorlar ah ahh
Hobaa melgar sendeyizkaldık peruya
karılara guven olmaz dıye bosa dememısler ) ıyıkı bı sıfır eksık atmısım )Karılarla guatemalada ses yok daha yaprak kıpırdamıyor vallahi
Basket oynadım daha önceki zamanlarda ama bana gelmiyor kanka,iyi gelmiş senin 👌Bugün turkiye ikinci liginden 4 kupon yaptım ceyreklerden bideac sonundan hepsi geldi 3 er maç koydum
😄😄😄karılara guven olmaz dıye bosa dememısler ) ıyıkı bı sıfır eksık atmısım )
Bütün parayı geri verdim tek kuponda yemin ediyorum 1 sayıdan 40.5 sayı oynamıştım 40 sayıda kaldı son 1.30 da sayı atmadılar namussuzlarYarım sayıdan dünyaları yatiriyorlar ah ahh
Bak işte 🥺Bütün parayı geri verdim tek kuponda yemin ediyorum 1 sayıdan 40.5 sayı oynamıştım 40 sayıda kaldı son 1.30 da sayı atmadılar namussuzlar
Geri verdim hepsini 😂🤣Basket oynadım daha önceki zamanlarda ama bana gelmiyor kanka,iyi gelmiş senin 👌
Dedim son olsun çekeyim sonra olmadı 200 tl parayla yürüdüm hemdeBak işte 🥺
Sonraki mesajını görünce Dostum 😃Geri verdim hepsini 😂🤣
Olabilir mantiklivenezuella ya 1 gol daha gırelımmı ne dersınız
Hissediyorsan gur Dostumvenezuella ya 1 gol daha gırelımmı ne dersınız
150 atıyorum o zaman orayaOlabilir mantikli