- 30,790
- 11,296
- 113
Vardır bundada bir hayr dostum bırak öyle kalsınbende dıyorum kasa nasılı 393 oldu 300 olmalıydı )
Vardır bundada bir hayr dostum bırak öyle kalsınbende dıyorum kasa nasılı 393 oldu 300 olmalıydı )
Peru venezuela porto riko maçları 1 er gölünü alabilirsin gol olur o maclardabende dıyorum kasa nasılı 393 oldu 300 olmalıydı )
peru kapakı golmu olacak )Peru venezuela porto riko maçları 1 er gölünü alabilirsin gol olur o maclarda
Bol şansların olsun dostum 🙏 🤗 🍀senın ıcın 2 lıge aldım kusuratla 43 tl lık )
Biz oynamadık ya o yüzdendir biz oynasak gol olmazdı anasını satayimMelgar macida bayağı gollü geçmiş
Buna da bol şanslar dostum 🍀guatemala macının ılk yarısınada cıtır 50 attım
Birsz yüksek bas 43 nedir 143 veya 93 bassaydinsenın ıcın 2 lıge aldım kusuratla 43 tl lık )
Bir gol daha olur hatta melgar 2,ler gibi dostum sorma öyle oluyorBiz oynamadık ya o yüzdendir biz oynasak gol olmazdı anasını satayim
Vallahi pata yok ya şuan maçlarda gol üstüne gol olurBir gol daha olur hatta melgar 2,ler gibi dostum sorma öyle oluyor
🥺Vallahi pata yok ya şuan maçlarda gol üstüne gol olur
Şuraya bak geldi uyuz olma gelde moral bozmaBucaaa attı
👌👌👌👌alt oynayıp gol olamsın dıye bekleyecegıme ust oynar gol olsun dıye beklerım kral alt neysmı )) futbol gol ıcın oynanmalı )
bozma moralını yapacak bısey yok sıte acmadı oraya bahısŞuraya bak geldi uyuz olma gelde moral bozma