Hosgeldin toptagim gel gel açık 🙂Tebrikler dostum devam mi burası
Hosgeldin toptagim gel gel açık 🙂Tebrikler dostum devam mi burası
Valla kral sırf senın ıcın oynayacaktım o maca ama tumbet acmadı yıne o lıge bahısBucaramangada fena bi gol kaçtı öyle böyle degil
Hoş buldum toprağım 🙏☕😍 kahvemle geldimHosgeldin toptagim gel gel açık 🙂
Çok enteresan ilerliyoruz ne desek oluyor maşallah 😂Tebrikler dostum devam mi burası
Tümbetin o sorunu olmasa ahValla kral sırf senın ıcın oynayacaktım o maca ama tumbet acmadı yıne o lıge bahıs
afıyet olsun dostum hos geldınHoş buldum toprağım 🙏☕😍 kahvemle geldim
Hey maşallah 🙏🥰Çok enteresan ilerliyoruz ne desek oluyor maşallah 😂
normalde acıyorlardı o lıgede ama son 3 4 gundur acmıyorlar nedenseTümbetin o sorunu olmasa ah
Hoş buldum Dostum var ol,ikram etmek isterdim 🙏🤗afıyet olsun dostum hos geldın
İnşallah nasip olursa beraberde içeriz dostum 😊Hoş buldum toprağım 🙏☕😍 kahvemle geldim
Niye acaba yoksa maç iyi basladinormalde acıyorlardı o lıgede ama son 3 4 gundur acmıyorlar nedense
İnşallah dostum nasip etsin 🙏İnşallah nasip olursa beraberde içeriz dostum 😊
Ulan haykırdım şuan resmen 🤣🤣🤣🤣🤣🤣anasını bu ne yaa karılara yuz tl attım sanıyordum 10 tl amısım ))
sıfırı eksık koymusum )
şimdi cekmeye calıssam kım bılır ne zaman gelecek kral burdan devam edelımBucaramanga fena bastırıyor başka siteden denesene çekip diyeceğim ama açıkta karilarin maç var dimi
Bucara atacak bak 😂anasını bu ne yaa karılara yuz tl attım sanıyordum 10 tl amısım ))
sıfırı eksık koymusum )
bende dıyorum kasa nasılı 393 oldu 300 olmalıydı )Ulan haykırdım şuan resmen 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
😄😄anasını bu ne yaa karılara yuz tl attım sanıyordum 10 tl amısım ))
sıfırı eksık koymusum )