- 2,926
- 1,314
- 113
Yok dost kulaklık şarj kablosu süpürge falan var galiba da onları da o limitle alımı yasaklamışlardı bir ara şuan alınıyor mu bilmiyorum telefon zaten yokElektronik yokmu
Yok dost kulaklık şarj kablosu süpürge falan var galiba da onları da o limitle alımı yasaklamışlardı bir ara şuan alınıyor mu bilmiyorum telefon zaten yokElektronik yokmu
Nasıl olacaksın dost sicil bozuk hicbirbankavermiyor GSM hat ustune vermiyor uygulamalar vermiyor sen nasıl yapacan yağmur duasiylamamiAnkara da olanlara yardımcı olabilirim kredi konusunda
Dostum ankaradayim bir yardimci olsanAnkara da olanlara yardımcı olabilirim kredi konusunda
kartı alınca 50k limit açtı altın havalesi yaptım banka hesabımaKullanılabilir limit 0 senin sanki toplam kart limiti 50000 herhalde
Helal aboubakar 50in 50 milyon olsun 😂kartı alınca 50k limit açtı altın havalesi yaptım banka hesabıma
bi sıfır koysak yeter fazlada gözümüz yokHelal aboubakar 50in 50 milyon olsun 😂
Bol sans Hepsiburada dan mi aldin nasıl yaptın dostumkartı alınca 50k limit açtı altın havalesi yaptım banka hesabıma
hepsiburadadan aldım 5000 lik siparişler verdim nadirgold gibi sitelerden satın alım yapılamıyorBol sans Hepsiburada dan mi aldin nasıl yaptın dostum
Kart cikardin sonra parça parça 5 binlik alım yaptinhepsiburadadan aldım 5000 lik siparişler verdim nadirgold gibi sitelerden satın alım yapılamıyor
kart talep edince mi limit verdi dostkartı alınca 50k limit açtı altın havalesi yaptım banka hesabıma
nasıl abiAnkara da olanlara yardımcı olabilirim kredi konusunda
Adam gibi Hepsiburada üzerinden nasıl alışveriş kredisinin alındığını anlatan bir mesaj bile yokAnlarsın😅
Aynen arkadaş aldı bı ayrıntılı anlatsa bizde bakacazAdam gibi Hepsiburada üzerinden nasıl alışveriş kredisinin alındığını anlatan bir mesaj bile yok