Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kredi Kartı Yapılandırma Hakkında

Mcanklc42

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,104
359
83
Arkadaşlar kredi kartımı yaklaşık 3 ay önce yapılandırma yaptırdım bunu boza bilirmiyim bozarsak ödediğim 30k ne olur bilen varmı

sweldook

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,798
1,809
113
Toplu ödeme alabilirler

Victorosimhen

SAMSUN55
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,041
4,765
113
Tekrar yapılandırma yapabilirmisin ama faiz ekleniyor

sweldook

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,798
1,809
113
Knka çok sıkıntıdayım taksidi bile ödiyemedim bu ay toplu yatırma imkanım yok bozup parayı almayı düşünüyordum sonra tekrar yapılandırma yapcaktım da yaş demek bu iş
Yapilandirma varsa bozmazlar yapilandirip odemezsen bir daha yapjlandirmazlar zaten yapilandirma ile ekstra faiz iteliyor gecmis olsun dost

vado90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,013
4,414
113
Knka çok sıkıntıdayım taksidi bile ödiyemedim bu ay toplu yatırma imkanım yok bozup parayı almayı düşünüyordum sonra tekrar yapılandırma yapcaktım da yaş demek bu iş
yapılandırmışsın taksitli o nasıl alıcaksın parayı imkanı yok

diyarasim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
541
396
63
Tekrar yapılandırma olmaz banka zaten bir kere seni silmiş listeden kredi kartı veya ek hesap yapılandırma yaptırdığın an o hesabı kapatır ve uzun bir süre sana kredi veya kredi kartı vermez

diyarasim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
541
396
63
Ancak banka hesaplarını düzgün kullanırsan belki bir süre sonra kredi veya kredi kartı verebilir

3459usta

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
74
16
8
Parayı taahhüt ettiğin borç ödemesi tamamlamadan kullanıma acmiyorlar.ORADAN PARA CEKERİM DİYE UMİTLENME

Mehmeto3

Şanssız Kumarbaz
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
641
231
43
Arkadaşlar kredi kartımı yaklaşık 3 ay önce yapılandırma yaptırdım bunu boza bilirmiyim bozarsak ödediğim 30k ne olur bilen varmı
Denizbanka 10 kere yaptığım işlem yanlız ödediğin parayı alma imkanin yok kalan borcu tekrar bölüyorlar

Mehmeto3

Şanssız Kumarbaz
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
641
231
43
İki üç ay ödeme tekrar yapılandırma teklifi sunuyorlar ama Parana faiz işler bilgin olsun

sweldook

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,798
1,809
113
2 3 katı faiz iteler banka