Bozulmaz diye biliyorumArkadaşlar kredi kartımı yaklaşık 3 ay önce yapılandırma yaptırdım bunu boza bilirmiyim bozarsak ödediğim 30k ne olur bilen varmı
Knka çok sıkıntıdayım taksidi bile ödiyemedim bu ay toplu yatırma imkanım yok bozup parayı almayı düşünüyordum sonra tekrar yapılandırma yapcaktım da yaş demek bu işToplu ödeme alabilirler
Yapilandirma varsa bozmazlar yapilandirip odemezsen bir daha yapjlandirmazlar zaten yapilandirma ile ekstra faiz iteliyor gecmis olsun dostKnka çok sıkıntıdayım taksidi bile ödiyemedim bu ay toplu yatırma imkanım yok bozup parayı almayı düşünüyordum sonra tekrar yapılandırma yapcaktım da yaş demek bu iş
yapılandırmışsın taksitli o nasıl alıcaksın parayı imkanı yokKnka çok sıkıntıdayım taksidi bile ödiyemedim bu ay toplu yatırma imkanım yok bozup parayı almayı düşünüyordum sonra tekrar yapılandırma yapcaktım da yaş demek bu iş
Parayı taahhüt ettiğin borç ödemesi tamamlamadan kullanıma acmiyorlar.ORADAN PARA CEKERİM DİYE UMİTLENMEKnka çok sıkıntıdayım taksidi bile ödiyemedim bu ay toplu yatırma imkanım yok bozup parayı almayı düşünüyordum sonra tekrar yapılandırma yapcaktım da yaş demek bu iş
Denizbanka 10 kere yaptığım işlem yanlız ödediğin parayı alma imkanin yok kalan borcu tekrar bölüyorlarArkadaşlar kredi kartımı yaklaşık 3 ay önce yapılandırma yaptırdım bunu boza bilirmiyim bozarsak ödediğim 30k ne olur bilen varmı
Nasıl oluyor knka oİki üç ay ödeme tekrar yapılandırma teklifi sunuyorlar ama Parana faiz işler bilgin olsun
Aylık eklediği faizimi diyorsunİki üç ay ödeme tekrar yapılandırma teklifi sunuyorlar ama Parana faiz işler bilgin olsun
O faizi kabul edecegine hiç odemesin daha iyiİki üç ay ödeme tekrar yapılandırma teklifi sunuyorlar ama Parana faiz işler bilgin olsun