- 4,340
- 3,382
- 113
Aninda sifren iptal olmuş yenisini verecek şube okadar başka birşey yokYoldayım kral gidiyorum
Aninda sifren iptal olmuş yenisini verecek şube okadar başka birşey yokYoldayım kral gidiyorum
Vallahi dediğin gibi oldu dostum şimdi bankadan çıktım yeni bir şifre gönderdiler telefonuma işte giriş yaptım tekrar şifremi değiştirdim hallettim sağ olun dostlar yine deAninda sifren iptal olmuş yenisini verecek şube okadar başka birşey yok
Korkulacak birşey yok bazı havalerde kart islemetimde isbankasi yapıyorVallahi dediğin gibi oldu dostum şimdi bankadan çıktım yeni bir şifre gönderdiler telefonuma işte giriş yaptım tekrar şifremi değiştirdim hallettim sağ olun dostlar yine de
Dostum ben bir tane konu açmıştım da sen bakarsan oraya anlarsın zaten ya bu bana uption kassa gibi uygulama lazım kredi kartından oraya Yatırım yapılacak oradan da işte siteye kredi kartı yöntemi imiş gibi yatırım yapmam lazım yani var mı bildiğin mesela işte bu iki yazdığım uygulama kasa ne bileyim uttion bunlarla oluyordu ama bunlar günlük limit koyuyor yani var mı senin bildiğin o param falan olmaz papara falan hariçKorkulacak birşey yok bazı havalerde kart islemetimde isbankasi yapıyor
Kanka dün ben onu aldım 900 falan bir limit verdiler imkanı yok o anca Trendyol vsvsvs aradım konuştum ben bizzatBu vodofone anında bakiye ne işe yarıyor gectiggi market vs neressi var
Direk kredi kartı ile yatırım yapsan olmuyor mu dostDostlar herkese hayırlı geceler kredi kartı limitim var fakat uption,kassa, tosla bu tarz siteler lazım bana uygulamalar yanı varmı bildiğiniz papara falan olmaz boşa söylemeyin . Ditek kredi kartı ile uygulama içine yükleyip ordan yüklemem lazım tosladan yapıyordum limit bitti uption da gunluk 20k limit var zaten yükleme uygulama olan var mı bildiğiniz bu şekil
Yok kanka o öyle kabul etmiyor zaten etse konuyu açmam direkDirek kredi kartı ile yatırım yapsan olmuyor mu dost
ta kendisiyim aga o para çoktan hebaoldu üstüne yine 150k borç akıllanmayiz bizSen geçen sugar Rush ta yüksek kazanç alıp mahkemeye giden arkadaş degilmydn
Gecmis olsun ne diyim bu slottan gelen para yaramıyor diyorlar da doğru herhalde aqta kendisiyim aga o para çoktan hebaoldu üstüne yine 150k borç akıllanmayiz biz
Nasıl aktaracan öyle birşey varmiHepsipay a bakiyeyi aktar ordan da nakit cek olursa
Olmaz zaten uyarı çıkıyor çekilemez diyeHepsipay a bakiyeyi aktar ordan da nakit cek olursa
Spordan gelen yarıyor muGecmis olsun ne diyim bu slottan gelen para yaramıyor diyorlar da doğru herhalde aq
Bilemiyorum 100k üstü geldiği olmadı hiç altı bana yaradı yedik içtik ev araba alacak halimiz yokSpordan gelen yarıyor mu
Bizde aynı slottan gelirse fazla gelir o da 10 yılda bir deni gelecekBilemiyorum 100k üstü geldiği olmadı hiç altı bana yaradı yedik içtik ev araba alacak halimiz yok