Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kredi Kartı Para Yatırma Yöntemi 🏧

Blancø

🂡
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,460
1,203
113
Kanka izyci olmuyor oraya atsan bile ordan siteye atamiyosun daha bugün denedim
Ben bankacılığa çekersin diye önerdim onları ama direkt diteye atacaksan melbet 45kya kadar yatırım alıyodu kredi kartıyla ben hadi kredi kartından yatırmıştım

Blancø

🂡
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,460
1,203
113
Kaldırmışlar kart yöntemini kanka üye olma boşa 1xbete bak istersen ben giremiyorum oraya 2ad sorunum var o yüzden tam bilmiyorum orada duruyo mu

kadq45

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,011
378
83
Değişik değişik yöntemler türklerde böyle işlere beyin fırtınası

medoline

Eskiler eskiden güzeldi.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,077
973
113
Kaldırmışlar kart yöntemini kanka üye olma boşa 1xbete bak istersen ben giremiyorum oraya 2ad sorunum var o yüzden tam bilmiyorum orada duruyo mu
ZAten çok kötü durumdayım dost 170k oldu kredi kartı borcu redmen kafayı yemek üzereyim tek Golden yatmalar mı dersin slotun saçma sapan yerlere girmesi mi dersin yani bir 20K aldım sonra peşine bir daha 20k yatırfim sonra sabah 10k'ya gitmişti yemin ediyorum limit gidecek yani artık o kadar son raddeye geldim ki çalışmıyorum da intihar modundayim resmen ak

Blancø

🂡
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,460
1,203
113
ZAten çok kötü durumdayım dost 170k oldu kredi kartı borcu redmen kafayı yemek üzereyim tek Golden yatmalar mı dersin slotun saçma sapan yerlere girmesi mi dersin yani bir 20K aldım sonra peşine bir daha 20k yatırfim sonra sabah 10k'ya gitmişti yemin ediyorum limit gidecek yani artık o kadar son raddeye geldim ki çalışmıyorum da intihar modundayim resmen ak
Forumun yarısı aynı durumda maalesef dediğin gibi slotlardan hiçbişey göremiyorum bu ara amusnet güzeldi o da pompalıyo bu sıralar ama aviator ve sporda şansım var biraz

Dentist4040

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,340
291
83
Bı taktik vereyim migrosun money uygulamasına atıyorsun ordan anlık altın alıp geri satıyor bankana çekiyorsun 20k da 1k zarar yazar bu deidm metod

medoline

Eskiler eskiden güzeldi.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,077
973
113
Forumun yarısı aynı durumda maalesef dediğin gibi slotlardan hiçbişey göremiyorum bu ara amusnet güzeldi o da pompalıyo bu sıralar ama aviator ve sporda şansım var biraz
Kanka o kadar kötü halddeyim ki anlatamam ya inan içim içimi yiyor