- 796
- 810
- 93
arkadaşlar 27 k limitim kaldı kartta ama tel no değiştim banka gidemedim bu gün şifre istemeyen yerler neresi int alışverisinde
Hepsi isterarkadaşlar 27 k limitim kaldı kartta ama tel no değiştim banka gidemedim bu gün şifre istemeyen yerler neresi int alışverisinde
Sence şifre istemeyen bir alışveriş mümkün mü?arkadaşlar 27 k limitim kaldı kartta ama tel no değiştim banka gidemedim bu gün şifre istemeyen yerler neresi int alışverisinde
Bu senin hayrına anladığım kadarıyla siteye atacaksın boşver atmaarkadaşlar 27 k limitim kaldı kartta ama tel no değiştim banka gidemedim bu gün şifre istemeyen yerler neresi int alışverisinde
Ne o@tarko11 bilir bu işleri 😄😄
Kredi karti şifre diyor oku
Ben nerden anliycamKredi karti şifre diyor oku
Hicbiturlu olmaz o numara ya kod giderKredi karti şifre diyor oku
Neyse 19Ben nerden anliycam
Harbimi skamiNeyse 19
Doğru söylüyorum 14Harbimi skami
Tepkime puanı nedir onanlayamadimDoğru söylüyorum 14
O senin aldığın emoji sayısıTepkime puanı nedir onanlayamadim
Atmye git ATM'den değiştirrisin numaranı bro şubeye gitmeene gerek yokarkadaşlar 27 k limitim kaldı kartta ama tel no değiştim banka gidemedim bu gün şifre istemeyen yerler neresi int alışverisinde
emoji hee suban bana çok sevimli geldin nedenseO senin aldığın emoji sayısı
Doğru evet bazı kartlarda oluyodu öyle biseyDaha önce Trendyol falan kaydettiysen kartını istemiyor
Garanti benim oluyor 5 bine kadar alışverişte şifre falan istemiyor kayıtlı olduğu için 5 bin üzeri denemedimDoğru evet bazı kartlarda oluyodu öyle bisey
Şifreleme aktif sen güvenlik ayarlarını deistir iyi değil öyle bir sorun olduğunda hak talep edemessinGaranti benim oluyor 5 bine kadar alışverişte şifre falan istemiyor kayıtlı olduğu için 5 bin üzeri denemedim