- 5,209
- 2,533
- 113
Başka bı telefonsan falan aynı işlemi yapmaya çalışınca kod geliyor direk kral cektirmiyorŞifreleme aktif sen güvenlik ayarlarını deistir iyi değil öyle bir sorun olduğunda hak talep edemessin
Başka bı telefonsan falan aynı işlemi yapmaya çalışınca kod geliyor direk kral cektirmiyorŞifreleme aktif sen güvenlik ayarlarını deistir iyi değil öyle bir sorun olduğunda hak talep edemessin
Baskabtelefondan he anladım şimdi garanti nasıl kart çıkarmış cvv saat başı değişiyor karttaBaşka bı telefonsan falan aynı işlemi yapmaya çalışınca kod geliyor direk kral cektirmiyor
Nereye gittin çizgi fiilm abiO senin aldığın emoji sayısı
Kredi kartı bonus kart bende anlamadım hatta ilk zamanlar bazı alışverişlerde direk çekiyordu kayıtlı olmadığı halde bazen şifre istiyordu kaydedince hiç istemiyor başka telefondan alışveriş etmeye çalışınca direk şifre istiyorBaskabtelefondan he anladım şimdi garanti nasıl kart çıkarmış cvv saat başı değişiyor kartta
Bazı kartlarda oluyo herbanka öyle olmuyo güvenlik adımı uyguluyorKredi kartı bonus kart bende anlamadım hatta ilk zamanlar bazı alışverişlerde direk çekiyordu kayıtlı olmadığı halde bazen şifre istiyordu kaydedince hiç istemiyor başka telefondan alışveriş etmeye çalışınca direk şifre istiyor
Yapikredi iş bank var ikiside kaydetsemde istiyor şifre yada mobil onay dediğin gibi her banka farklı ziraat var onaysız oda hiç bir şekilde işlem yaptirmiyorBazı kartlarda oluyo herbanka öyle olmuyo güvenlik adımı uyguluyor
Temu şifre atmıyor direk alıyor parayıbazı yerlerde 3d secure bölümü var ordaki tiki kaldırırsanız ödenir
Hangi bankaarkadaşlar 27 k limitim kaldı kartta ama tel no değiştim banka gidemedim bu gün şifre istemeyen yerler neresi int alışverisinde