Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kredi Hk.

SeatLeon

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,303
1,040
113
Merhaba arkadaşlar

Kredi notum epeyce kötü 700 küsür dibin dibi

aktif olarak 80bine yakın 3 farklı bankadan kullandığım kredi kartlarım mevcut.

hadi*işbankası*yapıkredi

iş bankasının maaş müşterisiyim (memurum)

Kolay kredi, borç kapatma kredisi veya kredi kartı veren bankalar mevcut mudur?

Yakın zamanda bu puanlarda kredi çeken kimseler oldu mu yardımcı olabilecek var mı?

(Kredi notumla dalga geçmeyin pls. geçmişte üniversite zamanı oldu bir şeyler)

cuqqam34567

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,511
1,584
113
Merhaba arkadaşlar

hadi*işbankası*yapıkredi

Yakın zamanda bu puanlarda kredi çeken kimseler oldu mu yardımcı olabilecek var mı?

O puana maaş bankan harici kredi alamazsın hepsiburadadan limit almayı dene öyle limit veren uygulamalar verebilir

nocomment

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,664
1,654
113
Merhaba arkadaşlar

hadi*işbankası*yapıkredi

Kredi notu dediğin şey 2-3 ayda düzeliyor hadi 4-5 ay olsun maksimum. Kartlarını aktif kullansan kredi puanın 700 olmaz hepsi patlak veya gecikme de :) Bu puanla iğne bile alman imkansız ötesi

errayn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,266
508
113
kredi kartı limitleri düşmen lazım şu şartlarda çok zor, en az 1 bankadan sıyrılman ve topla borç tutarını %50 falan azaltman lazım

cuqqam34567

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,511
1,584
113
Arkadaşın 1300 kredi notu var sadece 5klık garanti kredi kartı kullanıyor başka yere borçta yok bankalar kredi vermiyor 😂 Bi tek hadi 20klık kredi kartı veriyor onuda kullanmak istemiyor

Proletarya

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,769
8,007
113
Merhaba arkadaşlar

hadi*işbankası*yapıkredi

fibabanki dene bana sicilim bozukken 8 k vermisti senin klassman farkli belki daha yuksek çikar uygulama indir dene. benim sicil bozukken ykb hadi ve fibabank kk ve avans hesap tanimladilar duzenli odedim 3 ay once vermislerdi. dün sifirladim avans hesaplari iptal ettim. geri actirmak istedigimde vermediler sicil puan neye gore etkileniyorsa duzenli odememe ragmen kotu olumsuz etkilenmis

Proletarya

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,769
8,007
113
Arkadaşın 1300 kredi notu var sadece 5klık garanti kredi kartı kullanıyor başka yere borçta yok bankalar kredi vermiyor 😂 Bi tek hadi 20klık kredi kartı veriyor onuda kullanmak istemiyor
fibabankda avans hesap tanimlar sana dene gor.

nocomment

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,664
1,654
113
fibabanki dene bana sicilim bozukken 8 k vermisti senin klassman farkli belki daha yuksek çikar uygulama indir dene. benim sicil bozukken ykb hadi ve fibabank kk ve avans hesap tanimladilar duzenli odedim 3 ay once vermislerdi. dün sifirladim avans hesaplari iptal ettim. geri actirmak istedigimde vermediler sicil puan neye gore etkileniyorsa duzenli odememe ragmen kotu olumsuz etkilenmis
Erken kapattığın için vermezler bankalar faiz ödeyeni arada sırada geciktireni sever.

ahmetnsnc

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,068
375
83
Benim puan 950 falandı 6-7 ay önce borç yoktu genel olarak işbankası 218klık kredi kartı vermişti. Başvuru falan da yapmadım bankayı kullanmıyordum bile. Şimdi yapılandırmada 320k borç var ve kredi notum 1100 lerde. Bankaların ne yapacağı hiç belli olmuyor. Ve bu kredi notu muhabbetinin hala oturmadığını düşünüyorum.

ahmetnsnc

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,068
375
83
Benim puan 950 falandı 6-7 ay önce borç yoktu genel olarak işbankası 218klık kredi kartı vermişti. Başvuru falan da yapmadım bankayı kullanmıyordum bile. Şimdi yapılandırmada 320k borç var ve kredi notum 1100 lerde. Bankaların ne yapacağı hiç belli olmuyor. Ve bu kredi notu muhabbetinin hala oturmadığını düşünüyorum.
1100 lerde olduğu halde hiçbir banka 1k bile vermiyor başvuru almayan bankalar bile var. Yapılandırmada borç olduğu için muhtemelen.

Proletarya

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,769
8,007
113
benim kkb raporu bu şekilde ykb 40 k hadi 10 k kk var ve a101 alisveris limitim.var 5 k onun disindaki bankalar direk s.git diyor bana.

16376.jpg

nocomment

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,664
1,654
113
Nasıl oldu o iş başvuru yapmadan limitten nasıl haberin oldu bankayıda kullanmıyormuşsun ?

Proletarya

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,769
8,007
113
benim 912 hic kimse bise vermiyor

SeatLeon

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,303
1,040
113
Geçen sene hadi başvuru yapana direkt limit veriyordu
30k nasıl çıktı o zaman anlamamıştım