Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kredi Hk.

SeatLeon

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,303
1,040
113
Evet bi tanıdık internet üzerinden 5 bin lira bile kredi alamıyordu maaş bankasına gitti 250 bin kredi verdiler
Daha önce kredi kartı limit başvurdum uygulamada sürekli red yiyordu içerideki çalışan not kısmına garanti Mastercard kullanmak istemiyor işbankasında hem müşteri hem visa kullanmak istiyor gibisinden not felan yazdı başvuruda limit anında yükseldi
Yani etkiliyor dediğiniz gibi

yilmaz1111

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,208
987
113
Benim puan 950 falandı 6-7 ay önce borç yoktu genel olarak işbankası 218klık kredi kartı vermişti. Başvuru falan da yapmadım bankayı kullanmıyordum bile. Şimdi yapılandırmada 320k borç var ve kredi notum 1100 lerde. Bankaların ne yapacağı hiç belli olmuyor. Ve bu kredi notu muhabbetinin hala oturmadığını düşünüyorum.
yapılandırmaya kaç lira ödüyorsun dost

cuqqam34567

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,511
1,584
113
Daha önce kredi kartı limit başvurdum uygulamada sürekli red yiyordu içerideki çalışan not kısmına garanti Mastercard kullanmak istemiyor işbankasında hem müşteri hem visa kullanmak istiyor gibisinden not felan yazdı başvuruda limit anında yükseldi
Yani etkiliyor dediğiniz gibi
Memursun bir de dostum her türlü limit çıkarırlar sana

nocomment

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,664
1,654
113
bankalar adamın derisini yüzüyor aç açıkta değilsen ticari iş gibi bir şey yapmayacaksan hiç bulaşmamak en iyisi

mustafakerim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,607
860
113
Yapilandirilmiş kredi/kartin felan yoksa gene bir yerden bulursun. A101 hadi ye basvur bana bile en kotu zamanda 40k lik kart verdiler

siryetyy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,564
651
113
maaş müşterisi olduğun bankanın şubesine gitmen en doğrusu mobilden olacak iş değil o nota

cuqqam34567

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,511
1,584
113
Hepsiburada limitim varda kullanamiyorum hic alisverislerde nasil kullanabilirim panpa ?
Alışveriş yaparken filtreden hepsi burada limiti ile alınabilecekleri filtrele çıkıyor telefonda falan ilk taksiti peşin ödeme istiyor ama tablette peşin ödeme istememişti benden

Honos21

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,758
1,299
113
Merhaba arkadaşlar

Kredi notum epeyce kötü 700 küsür dibin dibi

aktif olarak 80bine yakın 3 farklı bankadan kullandığım kredi kartlarım mevcut.

hadi*işbankası*yapıkredi

iş bankasının maaş müşterisiyim (memurum)

Kolay kredi, borç kapatma kredisi veya kredi kartı veren bankalar mevcut mudur?

Yakın zamanda bu puanlarda kredi çeken kimseler oldu mu yardımcı olabilecek var mı?

(Kredi notumla dalga geçmeyin pls. geçmişte üniversite zamanı oldu bir şeyler)
Benimki 365 miş bişey vermezler demi

Honos21

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,758
1,299
113
365 ne birader. banka mı soydun gozunu yiyeyim.
Valla billa 365 la
Unideyken kart almıştım 2 yıl ödemedim bide akbanktan 15 k limitli kart almıştım 5-6 ay ödemedim, sonra puanim artar belki diye borcun hepsini kapattim onlarda ertesi gün kartı kapatmışlar o gün bugündür hiçbir yerden 1 tl alamiyom notum de hep düşük