- 1,576
- 823
- 113
sezon başından beri her maç osimhene gol atar girseydik şu an farklı evrendeydik 😀😀😀😀Stresini yaşıyoruz zaten orası sıkıntı
sezon başından beri her maç osimhene gol atar girseydik şu an farklı evrendeydik 😀😀😀😀Stresini yaşıyoruz zaten orası sıkıntı
kredi çek slot oyna ödersinDostlar selam içim içimi yiyor 3 ay sonra askerim 2.5 senelik ilişkim var işten çıkarıldım ödeme yapamadım geçiken gün sayısı 57 oldu şimdi tam 90. Gün abim bana birer taksitlerini atıcak 36 bin tl ondan önce bir destek alamıyorum bu borç tam 90 günden sonramı icraya düşüyor yoksa 80-90 arasımı tam 90 sa eğer ben tam 90. Gün ödeme yapabilicem 1 er taksit en azından . Banka Qnb
Yapılandırma yapmıyorlar hiç bi şekilde şu an 2 hafta önce yapıyorlardı ben tınlamadım şimdi vurmaya başladı
Ben arabayı almadan 2 3 ay kadar sabretmiş olsam milyonluktum şimdi 😂sezon başından beri her maç osimhene gol atar girseydik şu an farklı evrendeydik 😀😀😀😀
aaah Ah 😀😀😀😀Ben arabayı almadan 2 3 ay kadar sabretmiş olsam milyonluktum şimdi 😂
Sınanmaya gelmişiz kanka ya fakir geldik fakir gidicez ben onu anlamiş oldumaaah Ah 😀😀😀😀
öyle kanka, gelebilecek en kotu dönemlerden birine denk geldikSınanmaya gelmişiz kanka ya fakir geldik fakir gidicez ben onu anlamiş oldum
Aynen öyle taştaşlı birini tanımıyorsan rezillik çekiyorsun hele bide tr şartlarında şu ekonomide çok kalitesiz hayat şartlarıyla yaşıyoruzöyle kanka, gelebilecek en kotu dönemlerden birine denk geldik
tanıdık lazım tanıdık 😀😀😀😀
hiç sorma dayı hiç sormaAynen öyle taştaşlı birini tanımıyorsan rezillik çekiyorsun hele bide tr şartlarında şu ekonomide çok kalitesiz hayat şartlarıyla yaşıyoruz
Kardeşim selam 90 günden sonra 120 güne kadar idari takip süreci var içini rahatlatmak için söylemiyorum hiçbir sıkıntı olmaz dert etme kendineDostlar selam içim içimi yiyor 3 ay sonra askerim 2.5 senelik ilişkim var işten çıkarıldım ödeme yapamadım geçiken gün sayısı 57 oldu şimdi tam 90. Gün abim bana birer taksitlerini atıcak 36 bin tl ondan önce bir destek alamıyorum bu borç tam 90 günden sonramı icraya düşüyor yoksa 80-90 arasımı tam 90 sa eğer ben tam 90. Gün ödeme yapabilicem 1 er taksit en azından . Banka Qnb
Yapılandırma yapmıyorlar hiç bi şekilde şu an 2 hafta önce yapıyorlardı ben tınlamadım şimdi vurmaya başladı
90 da olsa 120 günde olsa faiz işlemeye devam eder ama. Sonrasında zaten icra başlar. Ona da 15 gün süre verirler sonrasında bütün banka hesaplarına bloke koymaya başlarlar değil miKardeşim selam 90 günden sonra 120 güne kadar idari takip süreci var içini rahatlatmak için söylemiyorum hiçbir sıkıntı olmaz dert etme kendine
Yalan söyleme 9 sene sürmeden borçlar sıfırlanıyor 🤣Birşey olmaz askere git gel o zaman yatır benim 9 senedir duruyor daha kapımı çalan yok 😀😀
Sigortalı işte çalışmıyosan mal varlığın yoksa alamaz sonrada uğraşmaz bankaAynen silinmez hiç bir kredi . Banka faiziyle kuruşuna kadar alır.
Konu hortlayacak ama bilgi vermek amaçlı,hiç sorma dayı hiç sorma
tmm 15kya kapatırsın 😀Konu hortlayacak ama bilgi vermek amaçlı,
1 senede 70k kredi kartı borcu icin bugun varlık sirketine devrolacak diye mail geçti banka.
Sirada 250k var oda dusunce kapatırım 🤣tmm 15kya kapatırsın 😀
aga 70 için ararlarsa cepte 33 var vereyim kapatalım hemen de olur derlerse aricam sizi deSirada 250k var oda dusunce kapatırım 🤣