Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kredi Borcu Hakkında

suat676767

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,870
669
113
Dostlar selam içim içimi yiyor 3 ay sonra askerim 2.5 senelik ilişkim var işten çıkarıldım ödeme yapamadım geçiken gün sayısı 57 oldu şimdi tam 90. Gün abim bana birer taksitlerini atıcak 36 bin tl ondan önce bir destek alamıyorum bu borç tam 90 günden sonramı icraya düşüyor yoksa 80-90 arasımı tam 90 sa eğer ben tam 90. Gün ödeme yapabilicem 1 er taksit en azından . Banka Qnb
Yapılandırma yapmıyorlar hiç bi şekilde şu an 2 hafta önce yapıyorlardı ben tınlamadım şimdi vurmaya başladı
kredi çek slot oyna ödersin

bolder

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,618
1,317
113
Kimse buradaki kişilere kulak asmasın ödeme bir şey olmaz ya da ileride silinir diyenleri dinlemeyin. İmkanınız varsa ödeyin kurtulun. Yoksa hayatınız boyunca sınırı stresi yaşarsınız. Avukatlar zaten en çok bu kredi cekipte ödemeyenler üstünden geçiniyor

sweldook

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,798
1,809
113
öyle kanka, gelebilecek en kotu dönemlerden birine denk geldik
tanıdık lazım tanıdık 😀😀😀😀
Aynen öyle taştaşlı birini tanımıyorsan rezillik çekiyorsun hele bide tr şartlarında şu ekonomide çok kalitesiz hayat şartlarıyla yaşıyoruz

erkanaltuun

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
191
109
43
Dostlar selam içim içimi yiyor 3 ay sonra askerim 2.5 senelik ilişkim var işten çıkarıldım ödeme yapamadım geçiken gün sayısı 57 oldu şimdi tam 90. Gün abim bana birer taksitlerini atıcak 36 bin tl ondan önce bir destek alamıyorum bu borç tam 90 günden sonramı icraya düşüyor yoksa 80-90 arasımı tam 90 sa eğer ben tam 90. Gün ödeme yapabilicem 1 er taksit en azından . Banka Qnb
Yapılandırma yapmıyorlar hiç bi şekilde şu an 2 hafta önce yapıyorlardı ben tınlamadım şimdi vurmaya başladı
Kardeşim selam 90 günden sonra 120 güne kadar idari takip süreci var içini rahatlatmak için söylemiyorum hiçbir sıkıntı olmaz dert etme kendine

bolder

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,618
1,317
113
Kardeşim selam 90 günden sonra 120 güne kadar idari takip süreci var içini rahatlatmak için söylemiyorum hiçbir sıkıntı olmaz dert etme kendine
90 da olsa 120 günde olsa faiz işlemeye devam eder ama. Sonrasında zaten icra başlar. Ona da 15 gün süre verirler sonrasında bütün banka hesaplarına bloke koymaya başlarlar değil mi

slkbu123

Ayrıcalıksız Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,254
701
113
dert etme bişey olmaz daha fazla borç yapmadığın Sürece sigortalı işe girdinmi maaştan keserler belli bi rakam zaten icra diye korkutuyorlar sonra taksit yaptırırlar

Halilbirdi

Kafamda stres bastı be baba ...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,145
309
83
90 gün yasal süre 90 dan sonra yasal takip için avukata verir avukatlık masrafı icra masrafı cart curt çıkar masraf koyar uzerine

Kartal323

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,152
503
113
Her türlü patlamissin rahat ol artık