- 2,958
- 1,960
- 113
Borç varlık şirketine devrolunca siliniyor bu aradaRahatsız işte 😄 😄
Borç varlık şirketine devrolunca siliniyor bu aradaRahatsız işte 😄 😄
Ödeme sözü verirse oluyor.Bişilere imza atmissa oluyor oyle seyler
silinmez varlık şirketi de davaya devam eder. Davayı sürekli güncelliyorlar.Borç varlık şirketine devrolunca siliniyor bu arada
Hiç bir banka kredi borcu silmez. Senin işin başka birşey bence . Bankalar ölse geberse silmezİkna oldun mu kanka bak 3 diyordum 4 tane silinmiş ikna olmadı isen daha detaylı anlatayım
Mahkemeye çıkıp odeyemicek durumda oldugunu anlatıp kanıtlasa hic bisi olmazdı emin olHayatımda ne kredi kartı ne de kredi hic bir şekilde kullanmadım. Almıyorum. Şu borcu olupta ödemeyenler rahat ol birşey olmaz diyenleride anlamıyorum.
Amcaoğlu 2 yıl önce 75 bin kredi çekmiş hiç ödememiş 1 TL olsun. Bütün banka hesapları blokeli. Borcu olmuş 210 bin faizlerle en son banka dava açmış 3 ay hapis cezası verildi 38 gün yattı çıkardılar hala da odemedi. Yine girecek ceza evine
Aynen silinmez hiç bir kredi . Banka faiziyle kuruşuna kadar alır.silinmez varlık şirketi de davaya devam eder. Davayı sürekli güncelliyorlar.
Şimdi dosya numarası hangi banka detaylara girip buraya onuda Atacam olmayacak kardeşim neden yalan atayım silindi diyorum işte silindiHiç bir banka kredi borcu silmez. Senin işin başka birşey bence . Bankalar ölse geberse silmez
Pat diye silmezler kanka zaten varlık şirketi ne kurtarirsam kâr kafasıyla bişiler koparmaya calisiyor ama uzun süre ödemezsen de peşini bırakırsilinmez varlık şirketi de davaya devam eder. Davayı sürekli güncelliyorlar.
bro alacak davası devam eder. abimin uzun yıllardır icra dosyaları duruyor. banka hesabı açtığı anda bloke koyuyorlar fakat bloke geldikten sonra kullanmaya devam edebilirsin. sigortalı çalışmadığı içinde maaşına haciz uygulayamiyorlar.Mahkemeye çıkıp odeyemicek durumda oldugunu anlatıp kanıtlasa hic bisi olmazdı emin ol
Yahu adam arsız. Bu kredi çekip odemeyenleri ben hırsız dolandırıcı gözüyle görürüm. Kimse sana zorla kredi çek demiyor. Parayı alıyorsan ödeyeceksin ben böyle düşünüyorumMahkemeye çıkıp odeyemicek durumda oldugunu anlatıp kanıtlasa hic bisi olmazdı emin ol
kanka varlık şirketlerine düşüp o duruma gelmesi zaten en az 5 yıl 😀😀Pat diye silmezler kanka zaten varlık şirketi ne kurtarirsam kâr kafasıyla bişiler koparmaya calisiyor ama uzun süre ödemezsen de peşini bırakır
Tamam iyi silinmiş 😄Şimdi dosya numarası hangi banka detaylara girip buraya onuda Atacam olmayacak kardeşim neden yalan atayım silindi diyorum işte silindi
Benimde pederin emekli maaşı var kullanıyor banka haciz atamıyor maaşa 2 senedirde duruyor neredeyse borçbro alacak davası devam eder. abimin uzun yıllardır icra dosyaları duruyor. banka hesabı açtığı anda bloke koyuyorlar fakat bloke geldikten sonra kullanmaya devam edebilirsin. sigortalı çalışmadığı içinde maaşına haciz uygulayamiyorlar.
Bloke geldikten sonra kullanmaya devam edebilir. Benim akbank bloke koydu itiraz etmeye üşendim benim essekligim fakat kullanmaya devam ediyorum. Ekstradan emekli maaşına haciz uygulayamazlar bunu da bilgi olarak yazayım dedim 😀Benimde pederin emekli maaşı var kullanıyor banka haciz atamıyor maaşa 2 senedirde duruyor neredeyse borç
Evet banka ve avukat borcu tahsil etmek için uzun süre ugraşıyorlar zatenkanka varlık şirketlerine düşüp o duruma gelmesi zaten en az 5 yıl 😀😀
Sen hırsız gözüyle görüyorsun ama adelet görmüyor yapacak birşey yok dost.. şimdi sana banka sıfır faiz sıfır geri ödemeli kredi verse hediye olarak yok demezsin bunlar acı gerçekler neyse size iyi forumlar.. buraya ben resimde attım ki ikna olasınız diye olmasanızda kimseyi memnun edemeyiz iyi akşamlar dostYahu adam arsız. Bu kredi çekip odemeyenleri ben hırsız dolandırıcı gözüyle görürüm. Kimse sana zorla kredi çek demiyor. Parayı alıyorsan ödeyeceksin ben böyle düşünüyorum
O zaman kredi çekenler boşa ödüyor. Niye ödüyorlar ki siliniyorsa. Eee benim amcaoğlu 4 yıl olacak ödemedi üstüne hapise girdi çıktı yine ödemedi yine hapise girecek onun ki niye silinmediŞimdi dosya numarası hangi banka detaylara girip buraya onuda Atacam olmayacak kardeşim neden yalan atayım silindi diyorum işte silindi
Bende onu diyorum işte emekli maaşına haciz koyamıyor bankaBloke geldikten sonra kullanmaya devam edebilir. Benim akbank bloke koydu itiraz etmeye üşendim benim essekligim fakat kullanmaya devam ediyorum. Ekstradan emekli maaşına haciz uygulayamazlar bunu da bilgi olarak yazayım dedim 😀
kanka bu tarz mevzuları uzatmamak en sağlıklısı. odeyemiyorsan itiraz et toparlayınca öde. Bazen öyle bir an geliyor ki anlık paraya ihtiyacın oluyor eşten dosttan bulamaz bankadan çözersin.Evet banka ve avukat borcu tahsil etmek için uzun süre ugraşıyorlar zaten