Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kredi Borcu Hakkında

bolder

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,689
1,380
113
Sen hırsız gözüyle görüyorsun ama adelet görmüyor yapacak birşey yok dost.. şimdi sana banka sıfır faiz sıfır geri ödemeli kredi verse hediye olarak yok demezsin bunlar acı gerçekler neyse size iyi forumlar.. buraya ben resimde attım ki ikna olasınız diye olmasanızda kimseyi memnun edemeyiz iyi akşamlar dost
Vallaha bankalar veriyor ben almıyorum. Kredi kartı gönderdi kafasına göre 2 banka adresime aradım fırçaladım kapattırdım . Bir tane bile kredi kartım ya da kredim yok veriyorlar almıyorum.

sweldook

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,803
1,812
113
O zaman kredi çekenler boşa ödüyor. Niye ödüyorlar ki siliniyorsa. Eee benim amcaoğlu 4 yıl olacak ödemedi üstüne hapise girdi çıktı yine ödemedi yine hapise girecek onun ki niye silinmedi
Parası olupta bilerek ödemeyenler için bişi diyemem ama gerçekten ödeyemez durumda olanlara bişey olacagini sanmiyorum bankacı kuzenim var yapı kredide ust bi pozisyonda calisiyor yillardir o bile söylüyor bankanın avukatları bile bu işin kaşarı olmuşlar milletin gözünü korkutarak para almaya calisiyorlar diyor

9aboubakar14

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,366
805
113
sakın ödeme 3. ayın sonunda arayacaklar yapılandırma istiyorum yoksa ödeyemeyeceğim de güzel bir şekilde yapılandırırlar şubede

haylan06

Eylül bu, illa ki yaprak dökecek. 🍂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,447
6,737
113
O zaman kredi çekenler boşa ödüyor. Niye ödüyorlar ki siliniyorsa. Eee benim amcaoğlu 4 yıl olacak ödemedi üstüne hapise girdi çıktı yine ödemedi yine hapise girecek onun ki niye silinmedi
Bak bu öyle birşey değil orada feragat yazıyor seçimlerden önce icra borçlarına af çıktı uyapta gizli olmayan dosyaların çoğu kapandı. Yani devlet karşıladı orada yazan açıklamayı bir Google beye sorsan o sana cevabı verirdi yani ben ne diyorum bir şekilde kapandı sonuç olarak ben ödemedim diyorum ki .. senin amcaoğlu kağıt imzalamıştır ikincisi defalarca söz vermiştir şu gün ödeyeceğim diye asıl o işte bir iş vardır şuan bankadan icralık olanları içeri alsalar Türkiye'de öyle bir cezaevi bulamazlar ülkenin yüzde 15 i iceri girer

sweldook

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,803
1,812
113
kanka bu tarz mevzuları uzatmamak en sağlıklısı. odeyemiyorsan itiraz et toparlayınca öde. Bazen öyle bir an geliyor ki anlık paraya ihtiyacın oluyor eşten dosttan bulamaz bankadan çözersin.
Orası oyle bro haklisin neyseki kendi adıma kredi kartım bile yok borc benim adıma degil ama yinede stresini yaşıyoruz

Kerpo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,576
823
113
Orası oyle bro haklisin neyseki kendi adıma kredi kartım bile yok borc benim adıma degil ama yinede stresini yaşıyoruz
Valla kanka benim borc var, çokta umrumda değil ödenebilecek bir rakam. Haziran temmuz gibi askere gideceğim döndüğümde 1 2 ayda ödeyebilecegim bir rakam

bolder

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,689
1,380
113
La niye 2 bin TL altı olduğunu yazmıyorsun 🤣 2 bin TL altını zaten devlet sildi onu biliyoruz. Sıkıysa 30 50 bin kredi çek de ödeme hadi. Birde birşey olmaz siliniyor diye yazıyorsun hava atar gibi 😃😃

sweldook

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,803
1,812
113
Valla kanka benim borc var, çokta umrumda değil ödenebilecek bir rakam. Haziran temmuz gibi askere gideceğim döndüğümde 1 2 ayda ödeyebilecegim bir rakam
Bizimde kabaca 500k araba aldık başımızdan bi sürü kotu olay gecti satsak kapatiriz satmıyoruz ihtiyaçtan

haylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,447
6,737
113
La niye 2 bin TL altı olduğunu yazmıyorsun 🤣 2 bin TL altını zaten devlet sildi onu biliyoruz. Sıkıysa 30 50 bin kredi çek de ödeme hadi. Birde birşey olmaz siliniyor diye yazıyorsun hava atar gibi 😃😃
Nasıl yani 2000 TL altı devlettirdi ya benim 1500 vardı vakıfa

haylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,447
6,737
113
Onada sıra gelir 5 sene sonra bir bakmışsın para pul olduğu için 50 bin TL anaborcu olanları siliyoruz diye pat silinir şansa inan .. bu borç 8 sene önceki 2000₺ idi o zamanlar şimdiki 35-40 bin degerinde silindi gitti uzun vadede silinir tabiki garanti yok ama hepsi bir yasaya bakar.

haylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,447
6,737
113
Onada sıra gelir 5 sene sonra bir bakmışsın para pul olduğu için 50 bin TL anaborcu olanları siliyoruz diye pat silinir şansa inan .. bu borç 8 sene önceki 2
Ne zaman sildiler bu senin dediğin olayı 2000 lira altlarını

bolder

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,689
1,380
113
Onada sıra gelir 5 sene sonra bir bakmışsın para pul olduğu için 50 bin TL anaborcu olanları siliyoruz diye pat silinir şansa inan .. bu borç 8 sene önceki 2000₺ idi o zamanlar şimdiki 35-40 bin degerinde silindi gitti uzun vadede silinir tabiki garanti yok ama hepsi bir yasaya bakar.
Yaw he tamam 😄😄

bolder

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,689
1,380
113
Onada sıra gelir 5 sene sonra bir bakmışsın para pul olduğu için 50 bin TL anaborcu olanları siliyoruz diye pat silinir şansa inan .. bu borç 8 sene önceki 2

Ne zaman sildiler bu senin dediğin olayı 2000 lira altlarını
Seçimden önce 2000 TL altı borçları silmisti devlet öyle birşey haber okumuştum