Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kredi Borcu Hakkında

Garen123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
796
810
93
Dostlar selam içim içimi yiyor 3 ay sonra askerim 2.5 senelik ilişkim var işten çıkarıldım ödeme yapamadım geçiken gün sayısı 57 oldu şimdi tam 90. Gün abim bana birer taksitlerini atıcak 36 bin tl ondan önce bir destek alamıyorum bu borç tam 90 günden sonramı icraya düşüyor yoksa 80-90 arasımı tam 90 sa eğer ben tam 90. Gün ödeme yapabilicem 1 er taksit en azından . Banka Qnb
Yapılandırma yapmıyorlar hiç bi şekilde şu an 2 hafta önce yapıyorlardı ben tınlamadım şimdi vurmaya başladı

Kerpo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,576
823
113
Dostlar selam içim içimi yiyor 3 ay sonra askerim 2.5 senelik ilişkim var işten çıkarıldım ödeme yapamadım geçiken gün sayısı 57 oldu şimdi tam 90. Gün abim bana birer taksitlerini atıcak 36 bin tl ondan önce bir destek alamıyorum bu borç tam 90 günden sonramı icraya düşüyor yoksa 80-90 arasımı tam 90 sa eğer ben tam 90. Gün ödeme yapabilicem 1 er taksit en azından . Banka Qnb
Yapılandırma yapmıyorlar hiç bi şekilde şu an 2 hafta önce yapıyorlardı ben tınlamadım şimdi vurmaya başladı
kanka 90 gün dolunca avukata devrediyorlar, benim durumum şu an seninle tıpatıp aynı. Garanti tebligat gönderdi, 7 gün itiraz etme hakkımız var gittim itiraz ettim işlemleri durdurdular. Askerden dönünce öderim diye planlıyorum.

bolder

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,637
1,330
113
Birşey olmaz askere git gel o zaman yatır benim 9 senedir duruyor daha kapımı çalan yok 😀😀
Öyle duracak mı sanıyorsun? Üstüne faiz binmeye devam edecek . Banka hesapların blokelenecek. Nasıl rahatsınız böyle anlamıyorum. Kumara paranız oluyor ama ödemeye gelince boşver ödeme ne güzelmiş valla.

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,818
6,563
113
Kardeşim bu tip bilgileri en iyi bankadan öğrenebilirsin bu bilgiler burada sağlıklı olmaz öncesinde kesin olarak 90 gündü fakat artık daha önce de yasal takibe girme durumu var 60 gün olabiliyor bankanın insiyatifine kalmış banka ile görüş.

haylan06

Eylül bu, illa ki yaprak dökecek. 🍂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,401
6,676
113
Öyle duracak mı sanıyorsun? Üstüne faiz binmeye devam edecek . Banka hesapların blokelenecek. Nasıl rahatsınız böyle anlamıyorum. Kumara paranız oluyor ama ödemeye gelince boşver ödeme ne güzelmiş valla.
Hiç birşey olmaz kral kendini fazla kasma hayat kısa kuşlar uçuyor.. 3 tane borç silindi gitti bunlarda silinir gider

Kerpo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,576
823
113
Ödeme durumun yoksa, itiraz edersin. Ne bloke gelir ne de faiz biner. En az 1 yıl ertelersin. Tabi işin sonunda dava masrafı vb ödemek durumunda kalırsın o ayrı.

haylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,401
6,676
113
Şaka bir yana ödeyecek durumun varsa öde kapat kardeşim. Heleki kredi kartı ise hiç durma hemen kapat

sweldook

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,802
1,811
113
1.5 senedir 400-500k borç duruyor arada bürodan eve geliyorlar banka ile işim olmaz diyorsan takma kafaya çözülür bi şekil

bolder

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,637
1,330
113
Birşey olmaz diyen arkadaşlar çok şey oluyor banka ile şaka olmaz 6 ay önce kurtuldum borçlarımda Allah kimseyi düşürmesin bu duruma
Hayatımda ne kredi kartı ne de kredi hic bir şekilde kullanmadım. Almıyorum. Şu borcu olupta ödemeyenler rahat ol birşey olmaz diyenleride anlamıyorum.

Amcaoğlu 2 yıl önce 75 bin kredi çekmiş hiç ödememiş 1 TL olsun. Bütün banka hesapları blokeli. Borcu olmuş 210 bin faizlerle en son banka dava açmış 3 ay hapis cezası verildi 38 gün yattı çıkardılar hala da odemedi. Yine girecek ceza evine

sweldook

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,802
1,811
113
Hayatımda ne kredi kartı ne de kredi hic bir şekilde kullanmadım. Almıyorum. Şu borcu olupta ödemeyenler rahat ol birşey olmaz diyenleride anlamıyorum.

Amcaoğlu 2 yıl önce 75 bin kredi çekmiş hiç ödememiş 1 TL olsun. Bütün banka hesapları blokeli. Borcu olmuş 210 bin faizlerle en son banka dava açmış 3 ay hapis cezası verildi 38 gün yattı çıkardılar hala da odemedi. Yine girecek ceza evine
Bişilere imza atmissa oluyor oyle seyler

haylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,401
6,676
113
Aha böyle siliniyor normalde atmam ama şimdi kuru sıkı zannetmeyin
Hiç birine bir kuruş ödemedim kapandı gitti öyle yada böyle.
İkna oldun mu kanka bak 3 diyordum 4 tane silinmiş ikna olmadı isen daha detaylı anlatayım