- 12,019
- 9,716
- 113
Korona Bittikten Sonra Dünyada Ne Değişir?
corana yi çikaranlardan mi bekliyorsunuzGonul ister ki başta İsrail, Amerika, İngiltere ve diger butun devletler sadece kendilerini degil, herkesin yasama hakkina saygi duysun. Ama yine oyle birsey olmayacak. Bozulan ekononomileri icin daha cok savas cikartip daha cok kan dokecekler.
hitler" beni yahudiler finanse etti! "( Dünyayı gerçektende yahudiler yönetiyor. Irk olarak ayrım yapmıyorum ama heryerde çocuklar ölüyor doğa yok ediliyor. Savaş gözyaşı . Hersey para için. )
Hitler, yahudiler hep insanları galyana getiriyor düzen bozuyor heryerde kendilerini üstün görüyolar ve diğer insanları düşünmüyolar. Onların bi devleti yok fitne fesatla ortaligı karistirip kendilerine devlet sözde devlet yapiyolar. Ve onlar olduğu sürece dünyaya huzur gelmicekti derdi.
Adam herşeyi biliyordu. Heykeline Beton yetmezdi gerçekten.
Ve ölmeden önce, askerine verdiği bi kağıt parçasına şunları yazmıştı.
"Öldürmediğim her yahudi için bana küfredeceksiniz"
Keşke stanligard okadar soğuk olmasaydı da kazansaydi savaşı
Kimin cikardigi hakkinda elimde kesin deliller yok. O yuzden boyle yazdim. Saka bir yana su an en cok kaybi verenler onlar. Hem maddi hem manevi anlamda, bu hastaligin bir kazanani yok. Ileriki zamanlar neyi gosterir bakacagiz.corana yi çikaranlardan mi bekliyorsunuz
corana yi bugunku israil devlet sinirinda degil.uluskarasi sermayeyi elinde bulunduranlar sorumlu.Kimin cikardigi hakkinda elimde kesin deliller yok. O yuzden boyle yazdim. Saka bir yana su an en cok kaybi verenler onlar. Hem maddi hem manevi anlamda, bu hastaligin bir kazanani yok. Ileriki zamanlar neyi gosterir bakacagiz.
ABD den çikti.ABD hükumetinin haberi bile yok.Neyse iş dünya sitasetine girdi.cwkiliyorum..corana yi bugunku israil devlet sinirinda degil.uluskarasi sermayeyi elinde bulunduranlar sorumlu.
geç kaldinizhıtlere sleam olsun
Neyse Allah sonumuzu hayir etsin.corana yi bugunku israil devlet sinirinda degil.uluskarasi sermayeyi elinde bulunduranlar sorumlu.
sabaha kadar hitlere selam olsungeç kaldiniz
oo nasılsın hocam
6 milyon yahudiyi yakan bi insan söyler mi bunu dost ?hitler" beni yahudiler finanse etti! "
Dünyada fitne-fesat çikarak " yahudi" değil " siyonistler" .siyonist olmayan yahudiler bizden daha çok karsi.Siyonizmin kuresek boyuttaki örgütunun adi da illüminati.Evanjelist ise bunun
O zaman derinlemesine araştir biraz daha.Hitler hangi yahudileri??6 milyon yahudiyi yakan bi insan söyler mi bunu dost ?
Bak dünya hep Hitler'e cani diyor neden çünkü yahudilere dokundu ucu. Yahudilerde dünyayı yönettigine göre normaldir . Kimse iraktan suriyeden filistenden dolayi abdyle israile cani diyemiyor burdan anla dost.
Ben her kaynaktan araştırdim sen arastir kral.
Hitler yahudi köpeklere boyun eğmeyen tarihteki tek liderdir.
Ayrica şuanki tıpta gelişimin 100de30u hitler sayesinde gelismistir. Çok daha fazlasini kesfetmislerdi ama savaşı kaybedeceklerini anladiklari zaman bütün belgeleri yaktilar.