Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Korona Bittikten Sonra Dünyada Ne Değişir?

bayramyay1

🎯 The Game Begins 🎯
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
12,019
9,716
113
Korona Bittikten Sonra Dünyada Ne Değişir?

Elli4

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,089
5,952
113
Gonul ister ki başta İsrail, Amerika, İngiltere ve diger butun devletler sadece kendilerini degil, herkesin yasama hakkina saygi duysun. Ama yine oyle birsey olmayacak. Bozulan ekononomileri icin daha cok savas cikartip daha cok kan dokecekler.

Spain's

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
505
125
43
( Dünyayı gerçektende yahudiler yönetiyor. Irk olarak ayrım yapmıyorum ama heryerde çocuklar ölüyor doğa yok ediliyor. Savaş gözyaşı . Hersey para için. )
Hitler, yahudiler hep insanları galyana getiriyor düzen bozuyor heryerde kendilerini üstün görüyolar ve diğer insanları düşünmüyolar. Onların bi devleti yok fitne fesatla ortaligı karistirip kendilerine devlet sözde devlet yapiyolar. Ve onlar olduğu sürece dünyaya huzur gelmicekti derdi.
Adam herşeyi biliyordu. Heykeline Beton yetmezdi gerçekten.
Ve ölmeden önce, askerine verdiği bi kağıt parçasına şunları yazmıştı.
"Öldürmediğim her yahudi için bana küfredeceksiniz"
Keşke stalingard okadar soğuk olmasaydı da kazansaydi savaşı

Son düzenleme:

anticovid

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,192
454
83
Gonul ister ki başta İsrail, Amerika, İngiltere ve diger butun devletler sadece kendilerini degil, herkesin yasama hakkina saygi duysun. Ama yine oyle birsey olmayacak. Bozulan ekononomileri icin daha cok savas cikartip daha cok kan dokecekler.
corana yi çikaranlardan mi bekliyorsunuz

anticovid

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,192
454
83
( Dünyayı gerçektende yahudiler yönetiyor. Irk olarak ayrım yapmıyorum ama heryerde çocuklar ölüyor doğa yok ediliyor. Savaş gözyaşı . Hersey para için. )
Hitler, yahudiler hep insanları galyana getiriyor düzen bozuyor heryerde kendilerini üstün görüyolar ve diğer insanları düşünmüyolar. Onların bi devleti yok fitne fesatla ortaligı karistirip kendilerine devlet sözde devlet yapiyolar. Ve onlar olduğu sürece dünyaya huzur gelmicekti derdi.
Adam herşeyi biliyordu. Heykeline Beton yetmezdi gerçekten.
Ve ölmeden önce, askerine verdiği bi kağıt parçasına şunları yazmıştı.
"Öldürmediğim her yahudi için bana küfredeceksiniz"
Keşke stanligard okadar soğuk olmasaydı da kazansaydi savaşı
hitler" beni yahudiler finanse etti! "

Elli4

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,089
5,952
113
corana yi çikaranlardan mi bekliyorsunuz
Kimin cikardigi hakkinda elimde kesin deliller yok. O yuzden boyle yazdim. Saka bir yana su an en cok kaybi verenler onlar. Hem maddi hem manevi anlamda, bu hastaligin bir kazanani yok. Ileriki zamanlar neyi gosterir bakacagiz.

anticovid

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,192
454
83
Merak etmeyin corana bittikten sonra ( sars=sars 2 ) coranayi tekrar mutasyoba tutarlar =sars3 olarak bir on kat daha güclusu cikar.adi da covid-19/b mi olur bilmem

anticovid

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,192
454
83
Kimin cikardigi hakkinda elimde kesin deliller yok. O yuzden boyle yazdim. Saka bir yana su an en cok kaybi verenler onlar. Hem maddi hem manevi anlamda, bu hastaligin bir kazanani yok. Ileriki zamanlar neyi gosterir bakacagiz.
corana yi bugunku israil devlet sinirinda degil.uluskarasi sermayeyi elinde bulunduranlar sorumlu.

anticovid

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,192
454
83
Dünyanin asil savaşi bunu çikaranlara karşi verililmedikçe bir anlami yok.devami dizi film gibi devam eder

anticovid

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,192
454
83
Dünyada fitne-fesat çikarak " yahudi" değil " siyonistler" .siyonist olmayan yahudiler bizden daha çok karsi.Siyonizmin kuresek boyuttaki örgütunun adi da illüminati.Evanjelist ise bunun ingiliz kolu.önce kavramlari iyi bilmeliyiz

Spain's

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
505
125
43
hitler" beni yahudiler finanse etti! "
6 milyon yahudiyi yakan bi insan söyler mi bunu dost ?
Bak dünya hep Hitler'e cani diyor neden çünkü yahudilere dokundu ucu. Yahudilerde dünyayı yönettigine göre normaldir . Kimse iraktan suriyeden filistenden dolayi abdyle israile cani diyemiyor burdan anla dost.
Ben her kaynaktan araştırdim sende araştır.
Hitler yahudilere ve siyonostlere boyun eğmeyen tarihteki tek liderdir.
Ayrica şuanki tıpta gelişimin 100de30u hitler sayesinde gelismistir. Çok daha fazlasini kesfetmislerdi ama savaşı kaybedeceklerini anladiklari zaman bütün belgeleri yaktilar.

Son düzenleme:

anticovid

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,192
454
83
Dünyada fitne-fesat çikarak " yahudi" değil " siyonistler" .siyonist olmayan yahudiler bizden daha çok karsi.Siyonizmin kuresek boyuttaki örgütunun adi da illüminati.Evanjelist ise bunun
6 milyon yahudiyi yakan bi insan söyler mi bunu dost ?
Bak dünya hep Hitler'e cani diyor neden çünkü yahudilere dokundu ucu. Yahudilerde dünyayı yönettigine göre normaldir . Kimse iraktan suriyeden filistenden dolayi abdyle israile cani diyemiyor burdan anla dost.
Ben her kaynaktan araştırdim sen arastir kral.
Hitler yahudi köpeklere boyun eğmeyen tarihteki tek liderdir.
Ayrica şuanki tıpta gelişimin 100de30u hitler sayesinde gelismistir. Çok daha fazlasini kesfetmislerdi ama savaşı kaybedeceklerini anladiklari zaman bütün belgeleri yaktilar.
O zaman derinlemesine araştir biraz daha.Hitler hangi yahudileri??