http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Konu Mevzusu Hk.

YoXuL

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,715
11,009
113
Çok doğru dedin dost. Bir çok üyenin 1 tane konusu yok. Sadece çekilişleri beğenip gidiyorlar. Başka birşeyleri yok. Herkes bu üyeler gibi olsa forumda konu açan kimse kalmaz. Teşvik önemli.
Belirli şartlar altında oluşturulmalı. Ben aktif üyeleri gözetiyirum genelde dağıtım olayında

YoXuL

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,715
11,009
113
Aynen öyle mesajı olmayan yamuk yumuk adama para atmam kendi yiyip kendi içen adama da atmam ve sohbet etmem
Yaklaşık 10 kişinin kağıdını yırttim kalemini kırdım. Hayırlısı. Çok pişkinlik iyi değil özrü kabahat bilip konuşma gereksinimi duymayıp aynı zamanda yüzsüzlük yapan insanlar

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,207
50,302
113
Yaklaşık 10 kişinin kağıdını yırttim kalemini kırdım. Hayırlısı. Çok pişkinlik iyi değil özrü kabahat bilip konuşma gereksinimi duymayıp aynı zamanda yüzsüzlük yapan insanlar
Kesinlikle bende öyle toplasan 3-4 kişiyle konuşuyorum şuan forumda, eskiden herkesle konuşur alır verirdim ama daha yok

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,008
26,258
113
Sadece ödülünü alıp kaçanlar için diyorum sully dost. 1 tane konu açmaz adam. Bol şanslar tebrikler ödül ver. Bu döngü de gidiyor birçok üye.
Yönetimin işte umrunda değil bu çoğu forumda önlemler var mesela etkinliklere katılabilmek için 3 gün içinde dağıtım konusu açma zorunluluğu yapan var her üye günde 1 kez ödül alabilir diyen var mesaj sayısı kuralı getiren var vs vs ama biz ne görüyoruz yeni üyeleri tgden twitter dan toplayıp üye etkinliklerinde listeye alıyolar ve 5-10 mesajlı üyeler ödül kazanıyo

Malatyali44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,750
8,820
113
Yönetimin işte umrunda değil bu çoğu forumda önlemler var mesela etkinliklere katılabilmek için 3 gün içinde dağıtım konusu açma zorunluluğu yapan var her üye günde 1 kez ödül alabilir diyen var mesaj sayısı kuralı getiren var vs vs ama biz ne görüyoruz yeni üyeleri tgden twitter dan toplayıp üye etkinliklerinde listeye alıyolar ve 5-10 mesajlı üyeler ödül kazanıyo
Çok doğru dedin sonuna kadar katılıyorum.
Ben forumda 5-6 aylık üyeyim 61 tane konu açmışim. Çoğu roll konusu zaten.
Birçok üyenin 3-4 senelik üyeliği var 1 tane konusu yok ama cekilislerde hep beğenisi var.
Burada bir haksızlığın olduğunu düşünüyorum.

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,008
26,258
113
Çok doğru dedin sonuna kadar katılıyorum.
Ben forumda 5-6 aylık üyeyim 61 tane konu açmışim. Çoğu roll konusu zaten.
Birçok üyenin 3-4 senelik üyeliği var 1 tane konusu yok ama cekilislerde hep beğenisi var.
Burada bir haksızlığın olduğunu düşünüyorum.
Bide o adamların açısından bak? Neden dağıtım yapsın? Zaten dilediği kadar beğeni atıp katılabiliyor sadece çekilişlerden para alıp uzuyo hatta sponsor sitelerin skor kart etkinliklerinede katılıyor yeni üye olmasını geçtim çoğuda aktif üye niye çaba sarfetsin ki

Malatyali44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,750
8,820
113
Bide o adamların açısından bak? Neden dağıtım yapsın? Zaten dilediği kadar beğeni atıp katılabiliyor sadece çekilişlerden para alıp uzuyo hatta sponsor sitelerin skor kart etkinliklerinede katılıyor yeni üye olmasını geçtim çoğuda aktif üye niye çaba sarfetsin ki
Kural getirilecek dediğin gibi en kötü ayda bir 50 TL dahi olsa roll açacak veya cekilis yapacak. Olmuyorsa takibi zorsa bu sistemin o zaman en fazla dağıtım yapan, roll veya cekilis konusu açan üyelere ödül verilecek. Daha hakkaniyetli olur şimdiki sisteme göre

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,008
26,258
113
Kural getirilecek dediğin gibi en kötü ayda bir 50 TL dahi olsa roll açacak veya cekilis yapacak. Olmuyorsa takibi zorsa bu sistemin o zaman en fazla dağıtım yapan, roll veya cekilis konusu açan üyelere ödül verilecek. Daha hakkaniyetli olur şimdiki sisteme göre
50 tl ile rol açan adam 20 maçlık kombine atar tak yine çekilişlere katılıp günde 200-300 alır yoluna bakar Başkan bi ara konu açtı belki yıldan fazla oldu forum için önerileriniz neler diye sayfalarcs konuşuldu bunlar ama hiçbişey yapılmadı sen yenisin ama alışırsın bunlara

Malatyali44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,750
8,820
113
50 tl ile rol açan adam 20 maçlık kombine atar tak yine çekilişlere katılıp günde 200-300 alır yoluna bakar Başkan bi ara konu açtı belki yıldan fazla oldu forum için önerileriniz neler diye sayfalarcs konuşuldu bunlar ama hiçbişey yapılmadı sen yenisin ama alışırsın bunlara
En kötü diyorum ya reis adamlar onu bile yapmaz. 50 liralık kupon olur da tutar niye dagitayim diye 😂

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,008
26,258
113
En kötü diyorum ya reis adamlar onu bile yapmaz. 50 liralık kupon olur da tutar niye dagitayim diye 😂
Ben bi gelişme olcağını sanmıyorum kaç yıl olmuş forum kurmuşlar ip panelleri yok dolandırıcı bürolar sponsor oluyo bikaç gün sonra sponsorluk bitiyo sorun yaşayan üyelsr konu açınca konular siliniyo destek başlığına yazıp saatlerce siteden keyfi cevap bekliyosun üye haklı olsa bile site ne derse o mantığıyla yol aalıyolar site 20 gün inceleme dese tamam 20 gün bekleyelim dicekler onlarda çorbasına bakıyo