- 13,750
- 8,819
- 113
Dikkatimi sana yönlendirebilir im porsukcum istersen[
En dikkatli insan sensin
Dikkatimi sana yönlendirebilir im porsukcum istersen[
En dikkatli insan sensin
Yönleniirken yuksek gerilim hattına kurban gider dikkt et genede😁Dikkatimi sana yönlendirebilir im porsukcum istersen![]()
En fazla dikkatime bal bulaşır şerbet kurbanı oluruz balporsuğum 😂Yönleniirken yuksek gerilim hattına kurban gider dikkt et genede😁
Ağaçtan kayısı toplamaya benzemez ama😂En fazla dikkatime bal bulaşır şerbet kurbanı oluruz balporsuğum 😂
227 konu açmışım şimdiye kadarForumda konu açmak ve açtığınız konu sayısı ile ilgili bir muhabbet açmak istedim. Güzel bir üslupla muhabbet edelim dostlar. İyi forumlar.
Aparkat dost. Forumun vip üyelerindensin vesselam. İyi konu açmışsın227 konu açmışım şimdiye kadar
Forumda en elit vip üyelerden birisin nazarımda. Selamlar üstadım. Düşüncen iyi de başkanlar duymasın bunu 😂En cok konu acana 20.000 bin turk lirasi verilsin en cok mesaj yazanada 30.000 turk lirasi verilsin yok ole bedava
Ben forumun sahibi olsam burada gununu gecirenlere buyuk jestler yapardim ole 50 lira 100 lira 50 spin 100 spin.diil amaForumda en elit vip üyelerden birisin nazarımda. Selamlar üstadım. Düşüncen iyi de başkanlar duymasın bunu 😂
İlimi bilimi yaymak için ilk konu açmak gerek dost.ilim , bilim içeren bu konu ve konu başlığı için bu arkadaşa telekkür ederiz.
Forum yöneticisi seçim ile olunsaydi oyum sana olurdu üstat jestin büyük olurdu hep 😂Ben forumun sahibi olsam burada gununu gecirenlere buyuk jestler yapardim ole 50 lira 100 lira 50 spin 100 spin.diil ama
2000 konu falan açmışım227 konu açmışım şimdiye kadar
Hoş geldin dost. Eyvallah bilirim seni. Forumda bayağı emeğin var.2000 konu falan açmışım
Hoş geldin dost. Eyvallah bilirim seni. Forumda bayağı emeğin var.
Hacı format yanlış forumdaki emeği olan üyelere güzellik yapılmalı. Başka forumlarda mevcut bu sistem atıyorum 20 k mesajı olana 500 tele bu şekilde kademeli2000 konu falan açmışım
Sağolasın reis forum bizim evimizHoş geldin dost. Eyvallah bilirim seni. Forumda bayağı emeğin var.
Başkanımın canı sağolsun şimdi söylemek olmaz ama bende çok emeği vardır @Başkan ❤Hacı format yanlış forumdaki emeği olan üyelere güzellik yapılmalı. Başka forumlarda mevcut bu sistem atıyorum 20 k mesajı olana 500 tele bu şekilde kademeli
Ben yakında bırakabilirim formuBaşkanımın canı sağolsun şimdi söylemek olmaz ama bende çok emeği vardır @Başkan ❤
Çok doğru dedin dost. Bir çok üyenin 1 tane konusu yok. Sadece çekilişleri beğenip gidiyorlar. Başka birşeyleri yok. Herkes bu üyeler gibi olsa forumda konu açan kimse kalmaz. Teşvik önemli.Hacı format yanlış forumdaki emeği olan üyelere güzellik yapılmalı. Başka forumlarda mevcut bu sistem atıyorum 20 k mesajı olana 500 tele bu şekilde kademeli