http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Konu Mevzusu Hk.

Malatyali44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,750
8,820
113
2018 den bu yana üye olup hiç konu açmayan üyelerin mesajlarını görüyorum bazen bazı konularda dikkatimi çekmişti :)

Malatyali44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,750
8,820
113
Ya genelde içe dönük bir yapım var pek samimi olmadan bide alkol almadan konusamayanlardanim ama iyi gözlemci ve analizciyimdir yazılanları okuyup beğeni atıp geciyorum öyle 🥴
Eyvallah reis güzel açıklaman için. Merak ettim öyle Bazı arkadaslarin hiç konusu yok forumda attığı toplam 200 mesajın da 100 ü bol şanslar 100 ü de Tebrikler. Geçmiş olsun mesajı bile yok.

Malatyali44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,750
8,820
113
Malatyali44 açtığın konunun direkt muhatabı Benin dost. Buyur sor okuduğum kadarıyla burda arkadaş olacağım kişi nothingman18 saygılarımla iyi forumlar
3.mesajini konuma yazdığın için müşerref oldum erto arkadaş. Konunun muhatabı bütün forum üyeleri. Üslubunca herkes fikrini, zikrini ve eleştirisini yazabilir buraya. Eski veya yeni farketmez foruma üye olup sadece dm bazlı mesaj yazan bazi arkadaşlarimizin arada roll, çekiliş, kupon paylaşımi, spora dair haberler veya ilginç gördüğü durumlar ile ilgili muhabbet konulari açarak veya muhabbet konularina fikir belirten mesajlar yazarak foruma katkı sağlamaları dileğimiz. Hepsi bu :)