- 13,750
- 8,819
- 113
Forumda konu açmak ve açtığınız konu sayısı ile ilgili bir muhabbet açmak istedim. Güzel bir üslupla muhabbet edelim dostlar. İyi forumlar.
Enişten nasıl iyimi diyorum.Ne anlatıyon kayısı kafa
Enişte sıkıntıdaEnişten nasıl iyimi diyorum.
Benim gibi 🥴2018 den bu yana üye olup hiç konu açmayan üyelerin mesajlarını görüyorum bazen bazı konularda dikkatimi çekmişti![]()
Eniştenin sıkıntıda olmadığı zaman kıyamet kopacak kesin. O yüzden sağlıklı olalım da Enişte mali sıkıntıda olsun önemli değil 😂Enişte sıkıntıda
Bro senin kafayada esiyor bazen he 😁😉Forumda konu açmak ve açtığınız konu sayısı ile ilgili bir muhabbet açmak istedim. Güzel bir üslupla muhabbet edelim dostlar. İyi forumlar.
Bize neden hiç konu acmadigin konusunda bilgi verip aydınlatabilir misin biziBenim gibi 🥴
Ya genelde içe dönük bir yapım var pek samimi olmadan bide alkol almadan konusamayanlardanim ama iyi gözlemci ve analizciyimdir yazılanları okuyup beğeni atıp geciyorum öyle 🥴Bize neden hiç konu acmadigin konusunda bilgi verip aydınlatabilir misin bizi
Biraz can sıkıntısı biraz gerçekler öyle oyalaniyorum üstatBro senin kafayada esiyor bazen he 😁😉
Eyvallah reis güzel açıklaman için. Merak ettim öyle Bazı arkadaslarin hiç konusu yok forumda attığı toplam 200 mesajın da 100 ü bol şanslar 100 ü de Tebrikler. Geçmiş olsun mesajı bile yok.Ya genelde içe dönük bir yapım var pek samimi olmadan bide alkol almadan konusamayanlardanim ama iyi gözlemci ve analizciyimdir yazılanları okuyup beğeni atıp geciyorum öyle 🥴
Hoşgeldin dostum.İyi forumlar dost , konu için teşekkürler.
Ne demek gardasiM memnun oldum ismim Özhan Ankaradayim 👍Eyvallah reis güzel açıklaman için. Merak ettim öyle Bazı arkadaslarin hiç konusu yok forumda attığı toplam 200 mesajın da 100 ü bol şanslar 100 ü de Tebrikler. Geçmiş olsun mesajı bile yok.
Bende İstanbul'dayim Özhan dost memnun oldum. Gönüller bir olsun mesafeler an meselesi.Ne demek gardasiM memnun oldum ismim Özhan Ankaradayim 👍
Eyvallah katılıyorum kardeşim yüreğine sağlık 👍Bende İstanbul'dayim Özhan dost memnun oldum. Gönüller bir olsun mesafeler an meselesi.
Eyvallah dostum 👍Malatyali44 açtığın konunun direkt muhatabı Benin dost. Buyur sor okuduğum kadarıyla burda arkadaş olacağım kişi nothingman18 saygılarımla iyi forumlar
En dikkatli insan sensin2018 den bu yana üye olup hiç konu açmayan üyelerin mesajlarını görüyorum bazen bazı konularda dikkatimi çekmişti![]()
3.mesajini konuma yazdığın için müşerref oldum erto arkadaş. Konunun muhatabı bütün forum üyeleri. Üslubunca herkes fikrini, zikrini ve eleştirisini yazabilir buraya. Eski veya yeni farketmez foruma üye olup sadece dm bazlı mesaj yazan bazi arkadaşlarimizin arada roll, çekiliş, kupon paylaşımi, spora dair haberler veya ilginç gördüğü durumlar ile ilgili muhabbet konulari açarak veya muhabbet konularina fikir belirten mesajlar yazarak foruma katkı sağlamaları dileğimiz. Hepsi buMalatyali44 açtığın konunun direkt muhatabı Benin dost. Buyur sor okuduğum kadarıyla burda arkadaş olacağım kişi nothingman18 saygılarımla iyi forumlar