Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Konu Başlıklı Öfke

Doğru mu?

• Kullanılan toplam oy
    18
  • Anket kapatılmış .

omrkrz363

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,759
1,420
113
Genel olarak aşırı bağımlılık gösteren kişilerin hayatında, onlara keyif verecek, heyecan yaşatacak veya onların meşgul edecek hobiler bulunmuyor. Kendimden yola çıkarak söyleyeyim parayı çok severim, parasızlığı hiç sevmem. Evet bende yeri geldiğinde bir çok arkadaşımız gibi kendimi sıkıntılı durumlara sokuyorum, ama bağımlılık derecem çok üst noktalar da olmuyor. Sosyal bir hayatım olduğu için cebime para koyduğum dakika kendimi sürekli dışarı atıp alışveriş yapıyorum. Ağırlıklı kendimi meşgul edecek şeylerle uğraşıp o kumar durumunu bastırıyorum. Çok fazla çıkmaza girmediğim sürece sitelere para atıp kazanç sağlamaya da çalışmıyorum. Kumar illetine düşen bir çok kişi depresif dönemlerden geçerken bu batağa sürükleniyor.Şöyle ilk aşırı oynamaya başladığınız dönemlere gidin gerçekten o depresiflik ve mutsuzluk anlarını yaşarken başladığınızı fark edeceksiniz.
Reis mutluyken de oynayasim geliyor

omrkrz363

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,759
1,420
113
bağımlı beyin sürekli yüksek dopamin salgılamak istiyor, yaşam standartlarını ortalara indiremezsen hep oyun oynamak isteyecek o beyin . Madde bağımlılığı ile aynı
Beynimi durdurmak istiyorum sadece dursun dümdüz yaşamak istiyorum imkanı yok olmuyor

DESTURSUZ

BilirkiŞi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,791
3,833
113
Beynimi durdurmak istiyorum sadece dursun dümdüz yaşamak istiyorum imkanı yok olmuyor
Reis yöntemler var inan var ama ilk önce herşeyi bir kabullenip usulca kenara çekilmek gerekiyor, sonuçta bu bağımlılıktan kurtulmak ta ömür boyu sürecek bir süreç, mezera kadar gidecek bir beyin hastalığı en ufak birşey de tetiklenir, çeşitli oyunlar oynar aynı dopamin için . Açık Kapı deniliyo bunlara tek tek kapatıyorsun. Ama inan istedikten sonra olmayacak hiçbirşey yok

omrkrz363

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,759
1,420
113
Reis yöntemler var inan var ama ilk önce herşeyi bir kabullenip usulca kenara çekilmek gerekiyor, sonuçta bu bağımlılıktan kurtulmak ta ömür boyu sürecek bir süreç, mezera kadar gidecek bir beyin hastalığı en ufak birşey de tetiklenir, çeşitli oyunlar oynar aynı dopamin için . Açık Kapı deniliyo bunlara tek tek kapatıyorsun. Ama inan istedikten sonra olmayacak hiçbirşey yok
[/QUOT
Paradan uzak durmak gerekiyor herhalde en başta.

hoseguardian

ᴛᴇғᴇᴄɪ̇
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,764
1,717
113
Hayatımda 4 yıldır bir kız var güzel bir ilişkim var oda benden alıştı oynuyor sürekli kız 2 senedir oynuyor 4 kere maxwin aldı ben 9 yıldır maxwin görmedim. Ama saolsun oda alınca benimle paylaşıyor. Bazen ana bacı sövüyor beni niye alıştırdın diye ama yapacak birşey yok alıştı artık çocuklarımızdan uzak tutmaya bakıcaz :)

kerooooo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
943
413
63
Bu telefon alma satma olayını çok kez yapardım artık telefoncuyla anlaşmaıştım 10 k ya satıyorfumtelefonu adamın yanına rulet çeviriyordum 14 k yapınca 11 k adama veriyordum 3 k ya kar ile telefonla çıkıyordum. Kardeşim gelme artık burada oynayıp senden hırlsanıp batanlar oldu bidahagelme buralara dedi. Öğrenciydik o zamanlar daha da bu işe kalkmışmadım.

DESTURSUZ

BilirkiŞi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,791
3,833
113
Para kontrolü tamamen ailede olacak , çok önemli bu kullandığın kartlar ödediğim fatura aldığın maaşa yaptığın harcamaya kadar aile kontrol edecek, zaten başlı başına kurtulman mümkün değil gibi. Şöyle değil şimdi senin anlattıklarından ben senin ne kadar ileri düzeyde olduğunu biliyorum sen ve ben gibiler bu işin içinden ha demeyle çıkamayız uzun bir zaman lazım. Bu zaman da neyi düzeltecek ,,, o beynin haz mekanizması varya Oraya ödül merkezi frantol lob deniyo, yediğin yemekten içtiğin suya , girdiğin ilişkiye kadar o bölge uyarıcı verip keyif almanı sağlıyor . Biz bunu oynadığımız oyunlarla bozduk, ama bu zamanla iyileşip yerli yerine geliyor . İşte tam bu ailenin kontrol altında tutması gereken zaman senin iyileşme sürecin olacak

1Hilal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
638
388
63
Herkes her sorunun tedavisini biliyor. Lakin sorunlar aynı sorunlar. Demek birşey bilindiği zannedilip, hiç birşey bilinmiyor. 😄

Yada uygulamada tezatlıklar var.

alkansglm

👻
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,191
1,827
113
Hayatımda 4 yıldır bir kız var güzel bir ilişkim var oda benden alıştı oynuyor sürekli kız 2 senedir oynuyor 4 kere maxwin aldı ben 9 yıldır maxwin görmedim. Ama saolsun oda alınca benimle paylaşıyor. Bazen ana bacı sövüyor beni niye alıştırdın diye ama yapacak birşey yok alıştı artık çocuklarımızdan uzak tutmaya bakıcaz :)
iste hayalimdeki ilişki😀