- 5,786
- 3,833
- 113
Ö F K E ; Gelir Göz Kararır,
Ö F K E ; Gider Yüz Kızarır.
Ö F K E ; Gider Yüz Kızarır.
Zamane
Hırs en büyük düşmandirZamane
BizeneZamane
Vay seni laleFülüt istedim bakkaldan,
Bozuk düdük verdi dolaptan
Çal çal oynarsın
Bedava stix bulursan Pandayı yalarsın
Gel bıze bazı bazıFülüt istedim bakkaldan,
Bozuk düdük verdi dolaptan
Çal çal oynarsın
Bedava stix bulursan Pandayı yalarsın
30 telefon alıp satmisimdir.kumar adamı ipe götürür o yüzden gidenlere takma kafaniArkadaşlar 1 hafta önce para koydum gittik telefon aldık , bi sonraki gün de mi 14t Pro aldım yazdım , yarın satarsın dediler harbiden bi gün sonrası satıp dımdızlak kaldık , hattı takacak telefon yok. Bizim buralarda ileriyi gören dervişler var![]()
birader benim yılda alıp sattığım telefon o30 telefon alıp satmisimdir.kumar adamı ipe götürür o yüzden gidenlere takma kafani
Şimdi nasıl yazıyorsun pc miArkadaşlar 1 hafta önce para koydum gittik telefon aldık , bi sonraki gün de mi 14t Pro aldım yazdım , yarın satarsın dediler harbiden bi gün sonrası satıp dımdızlak kaldık , hattı takacak telefon yok. Bizim buralarda ileriyi gören dervişler var![]()
kanka ben 4 ay yatılı tedavi gördüm- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.youtube.com
1860 dogumlu adam 30 telefon alip satmis , biz daha bu yasta 50 yi gorcez aw hayati30 telefon alıp satmisimdir.kumar adamı ipe götürür o yüzden gidenlere takma kafani
Hanımın telefondanŞimdi nasıl yazıyorsun pc mi
Düşene tekme vurulur muArkadaşlar 1 hafta önce para koydum gittik telefon aldık , bi sonraki gün de mi 14t Pro aldım yazdım , yarın satarsın dediler harbiden bi gün sonrası satıp dımdızlak kaldık , hattı takacak telefon yok. Bizim buralarda ileriyi gören dervişler var![]()