- 534
- 166
- 43
Banka haval yep limit 500 ama sen 200 yatır oluyor ben öyle yaptım. Çekim verdim bekliyorum bakalimKral neyle yatırım yapıyorsunuz havale kabul etmiyor 200
Banka haval yep limit 500 ama sen 200 yatır oluyor ben öyle yaptım. Çekim verdim bekliyorum bakalimKral neyle yatırım yapıyorsunuz havale kabul etmiyor 200
15 saatte mi tamamladı ayvayı yedik o zaman hiç bakmayayım gece hadi şansınız bol olsun ben kaçar15 saat sonunda yattı
Sen gece falan bak15 saatte mi tamamladı ayvayı yedik o zaman hiç bakmayayım gece hadi şansınız bol olsun ben kaçar
Ya muro gece çekim yoktu mesai başladı diyorum gelir birazdan15 saatte mi tamamladı ayvayı yedik o zaman hiç bakmayayım gece hadi şansınız bol olsun ben kaçar
15 saatte mi tamamladı ayvayı yedik o zaman hiç bakmayayım gece hadi şansınız bol olsun ben kaçar
Unutmaya çalış bildirim gelince mutlu olursun15 saatte mi tamamladı ayvayı yedik o zaman hiç bakmayayım gece hadi şansınız bol olsun ben kaçar
Hala işlemi alınmadı dışarı çıktım vallahi dışarıdayım akşam bakarım işleme dahil alınmamışYa muro gece çekim yoktu mesai başladı diyorum gelir birazdan
Çok mu geç ödüyorHala işlemi alınmadı dışarı çıktım vallahi dışarıdayım akşam bakarım işleme dahil alınmamış
Boş SiteParatim çekim verdim havaleden önce gelir diye 11 saat oldu tık yok
Burda daha parası kalan olmadı ben boş site olduğunu düşünmüyorum yeni olduğu için tam oturmamış sadeceBoş Site
Boş yapma kardeş 200 ünün peşindeysen yatırmasaydın size çok basit geliyor bazı şeyler site daha yeni ve yapacakları ödeme milyon üzeri sadece sen değilsin üstte yazmışlar zaten geliyor ödemeler diye buraya boş site vs yazacagina bir sitede sen aç senden oynayalım bakalım nasıl ayarlayacaksin finansal düzeni...Benim 200 ü geri versinler 600 istemiyorum bu site odeme modeme yapmaz yeni yapacaklar yapmasin
Hala gelmedi Beklemedeyim 😀Boş yapma kardeş 200 ünün peşindeysen yatırmasaydın size çok basit geliyor bazı şeyler site daha yeni ve yapacakları ödeme milyon üzeri sadece sen değilsin üstte yazmışlar zaten geliyor ödemeler diye buraya boş site vs yazacagina bir sitede sen aç senden oynayalım bakalım nasıl ayarlayacaksin finansal düzeni...
İzin verildi yaptilar mı senin çekimeHala gelmedi Beklemedeyim 😀
Kral benimkide gelmedi ama gelir site daha yeni tokat yapacak olsalar 200 le yapmazlarHala gelmedi Beklemedeyim 😀
200'ün peşinde olsaydım oraya yatırmazdım Emin olKral benimkide gelmedi ama gelir site daha yeni tokat yapacak olsalar 200 le yapmazlaryıllardır sende bende bu işin içindeyiz 200 lira gibi basit paralarla bu işi yapmazlar
Bos konusma La Sitenin Sahibi Sanki Hangi Site 10 saat bekletir Rina Onbinlerce İnsana Para verdi hic biri 2 saaati gecmedi Bu sitenin çapı neBoş yapma kardeş 200 ünün peşindeysen yatırmasaydın size çok basit geliyor bazı şeyler site daha yeni ve yapacakları ödeme milyon üzeri sadece sen değilsin üstte yazmışlar zaten geliyor ödemeler diye buraya boş site vs yazacagina bir sitede sen aç senden oynayalım bakalım nasıl ayarlayacaksin finansal düzeni...