- 52,429
- 24,996
- 113
Ana paradan sonra sınırsızSınırsız çekimmiydi bu![]()
Ana paradan sonra sınırsızSınırsız çekimmiydi bu![]()
Deneme bonusu konuları harici yorum yapmayan üç beş kuruş para yatırıp çeken biri için iddialı sözlerBos konusma La Sitenin Sahibi Sanki Hangi Site 10 saat bekletir Rina Onbinlerce İnsana Para verdi hic biri 2 saaati gecmedi Bu sitenin çapı ne
Kaçta vermiştin talepBenim 800 TL çekim paratim ile 4 saat sonra ödendi bilginiz olsun
iptal de edilmiyor fışkıAninda banka ile kimse vermesin işleme almıyor
Benim yatirdigim parali Senelerdir Sen Omru Hayatinda Yememissindir Yemin OlsunDeneme bonusu konuları harici yorum yapmayan üç beş kuruş para yatırıp çeken biri için iddialı sözler![]()
El skini görmeyen kendininkini hançer zannedermiş VIP lansmanında olduğun yerler varmı özel temsilcin mesela ömrümde yemediğin para dediğin 5 k mı 10 ki mı ne kadar çünkü burdan bakınca çapın en fazla ona yeter mesela hiç 100 k üzeri girdinmi oyuna.Benim yatirdigim parali Senelerdir Sen Omru Hayatinda Yememissindir Yemin Olsun
Sen Malmısın Olum Sokaktayım La Şu Anda Şaka Maka Yapmiyorum Yemin ederim 6 Senedir Kumar Oynuyorum Herseyimi Verdim Aileme Maile Hic. Birseyim Kalmadı Uzatma Daha FazlaEl skini görmeyen kendininkini hançer zannedermiş VIP lansmanında olduğun yerler varmı özel temsilcin mesela ömrümde yemediğin para dediğin 5 k mı 10 ki mı ne kadar çünkü burdan bakınca çapın en fazla ona yeter mesela hiç 100 k üzeri girdinmi oyuna.
Reis bonusun şartı nedir tam olarak birisi söyleyebilir ni sayfalar hep boş muhabbetler soluÇekimim geldi beyler bunları buraya birakayimki bazılarınız site adamı diye ağlayıp zırlıyor