- 675
- 78
- 28
Bende aynisi yaptim geçiyor
anında havale mi banka ile mila sabah dedim ya 500 yazdım 200 yatırdım geçti diye niye okumuyon
yatır ceknsunu artık dünden beri ben stres oldum senin yerineSana bir şey söyleyeyim mi Tam o yazıyı gördüm yukarıda yemin ediyorum sen yazdın
anında banka 500 alt limit olananında havale mi banka ile mi
Tamamdır cansın işin gücün rast gitsinanında banka 500 alt limit olan
Bu ana para istediğim slotta oynayabiliyorum değil mi pragmatik falan Sweet bonanza gates meselaanında banka 500 alt limit olan
alan sınırlaması yok demişti bana dun canlıBu ana para istediğim slotta oynayabiliyorum değil mi pragmatik falan Sweet bonanza gates mesela
Ben de anlamadım Dün çevirdim 300'e düştü Sonra Galatasaray amblemi verdi 1.000 lira Bir kere de verdi ondan sonra çevrimi tamamladım zatenSiz nasıl kazandınızda ben direkt kaybettinm
Sabahtan dur çekim bekliyorum saat 6 dan beri bakalimalan sınırlaması yok demişti bana dun canlı
Benim kasa 4k ya cıktıBen de anlamadım Dün çevirdim 300'e düştü Sonra Galatasaray amblemi verdi 1.000 lira Bir kere de verdi ondan sonra çevrimi tamamladım zaten
Çıksa ne olur canlı destek yok çekim yokBenim kasa 4k ya cıktı
Gelir laa az sabırÇıksa ne olur canlı destek yok çekim yok
Dün çekseydim öderdi Dün milleti ödedi şimdi ödemiyor 200 yatırılmıyordu diyor Parayı harcadık Ondan sonra 500 yazıp 200 yatırılıyormuş yatırdık Ama ne faydaBenim kasa 4k ya cıktı