- 1,013
- 392
- 83
havale yok paratim falan yapılıyordu en sonyatırım yapılmıyor ya
havale yok paratim falan yapılıyordu en sonyatırım yapılmıyor ya
Oynatmıyor da mk sitesiyatırım yapılmıyor ya
2900 falan alan gördümYüksek çekim alan oldumu arkadaşlar
Havale var kardeşim o 500 TL yatrım olandan ben yatırdım ,200 TLhavale yok paratim falan yapılıyordu en son
geçiyor mu öyleHavale var kardeşim o 500 TL yatrım olandan ben yatırdım ,200 TL
Ben yaptım geçti kardeşim sende gecermi bilemem bende geçtiyse sende dede geçer gecmese beni topa tutma ben denedim oldu gerisini bilmiyorumgeçiyor mu öyle
çekim geldi mi seninBen yaptım geçti kardeşim sende gecermi bilemem bende geçtiyse sende dede geçer gecmese beni topa tutma ben denedim oldu gerisini bilmiyorum
Yok beklemedeyim daha yeni verdim zaten 480 verdim bonusla 2500 yaptık yatırdık 480 ne kaldık hicyoktan iş gorurçekim geldi mi senin
hacı senin dediğin en az 500 olarak kabul ediyor sen 500 işleme devam edip 200 yatırıp onaylayınca mı geçtiYok beklemedeyim daha yeni verdim zaten 480 verdim bonusla 2500 yaptık yatırdık 480 ne kaldık hicyoktan iş gorur
EvetAga 200 yatırıp sınırsız çekim mi
EvetAga 200 yatırıp sınırsız çekim mi
Evet nasıl olucak öyleDoğrulama maili gelmiyor
500 işlem devam etim 200 atım kardeşim bu kadar geçer veya geçmez ben denedim olduhacı senin dediğin en az 500 olarak kabul ediyor sen 500 işleme devam edip 200 yatırıp onaylayınca mı geçti
eyvv500 işlem devam etim 200 atım kardeşim bu kadar geçer veya geçmez ben denedim oldu
Samet senin çekim geldimi kardeşim40 dk dır bekliyoruz az boşa gitti gbi gelmeye başladı
Bana gelmiş şimdi gördüm tanıtımlar bölümüne gelmişDoğrulama maili gelmiyor