- 549
- 259
- 63
Anında banka yönetimi ile 500 yaz 200 gönder hesaba geçer knk sıkıntı olmaz200 yatırımı nasıl yapabiliriz hesap bulmuyor yardımcı olabilecek var mı
Anında banka yönetimi ile 500 yaz 200 gönder hesaba geçer knk sıkıntı olmaz200 yatırımı nasıl yapabiliriz hesap bulmuyor yardımcı olabilecek var mı
500 yatırım olanı dene 500 yatırıyormus gibi yatır 200 at geçiyor bi arkadas yapmıs denedim benimki de geçti havale200 yatırımı nasıl yapabiliriz hesap bulmuyor yardımcı olabilecek var mı
Benim ki geldi dost ben anında bnkayla verdimyok kral bekliyorum hala canlıya baglanıyorum
Aynı bende de sonuçlanmıyorFreespin Bonus Talep Formu
⏳
TC Kimlik Numarası Doğrulama İşleminiz Sürüyor
TC kimlik numarası doğrulama işleminiz devam etmektedir. İşlem tamamlandığında email ile bilgilendirileceksiniz.
Doğrulama işlemi genellikle 24 saat içerisinde tamamlanır.
Oyunda bonus çıkmıyor varmı bilgisi olanBenim ki geldi dost ben anında bnkayla verdim
Şartları öyle zaten1800 u 755 e düşürdüler ne mantık
Tekrar talep vermeye çalış tc onaylanacak yazıyorsa bekleyeceksin ya bonus bitti yada kurallar değişecekOyunda bonus çıkmıyor varmı bilgisi olan
Bonustan gerçek bakiyeye geçecek maks tutar 555₺ 200₺ de senin yatırım 755 ₺ oluyor ondna sonra çekim limiti yok knk1800 u 755 e düşürdüler ne mantık
Kac saatte geldiBenim ki geldi dost ben anında bnkayla verdim
Siteden bazıları cekti bazıları ödeme bekliyorNiye kimse konuşmuyor burda
Girilmiyor yine siteyeSiteden bazıları cekti bazıları ödeme bekliyor
Bağlantı oluşturması diyir500 yatırım olanı dene 500 yatırıyormus gibi yatır 200 at geçiyor bi arkadas yapmıs denedim benimki de geçti havale
Para yatırma bağlantısı oluşturulamadı.Bağlantı oluşturması diyir