bekle ozaman takipte kal olsun gel ben ısmarlıyım suyuBen yatırmadım ki
bekle ozaman takipte kal olsun gel ben ısmarlıyım suyuBen yatırmadım ki
Bakbilmiyorum bekliyoruz ama site gitti su içelim beraber
O telefonda çevirirken Galatasaray Anlemi bi geldi 1.000 lira ödeme yaptı onu yapmasak kurtaramazdım o parayıbekle ozaman takipte kal olsun gel ben ısmarlıyım suyu
200 tl yatırdığında bakiye oto 555 tl ye iniyo yatırdığın 200 tl cevrim de gözüküyo 200 ceviriyorsun kazanç sağlarsan 555 in üstüne ekleniyor sonra cekim yapıyor gönderirlerse artık
Gelmiş sitebiz parayı alamıyoz adamlar üye olunmuyo diyolar zuahahahahahaha
ödediler bana şimdiGelmiş site
Çekim verdim yine gitti hahahamznnsbekle ozaman takipte kal olsun gel ben ısmarlıyım suyu
Kazanç olmazsa çekemiyor musun onu çözemedim 200 yatırınca otomatik 555 oluyor dedin 200 ü kaybettin mesela 350 çekilmiyor mu200 tl yatırdığında bakiye oto 555 tl ye iniyo yatırdığın 200 tl cevrim de gözüküyo 200 ceviriyorsun kazanç sağlarsan 555 in üstüne ekleniyor sonra cekim yapıyor gönderirlerse artık
bakiyen 755 tl oluyo zaten en kötü 555 cekersinKazanç olmazsa çekemiyor musun onu çözemedim 200 yatırınca otomatik 555 oluyor dedin 200 ü kaybettin mesela 350 çekilmiyor mu
ÇekiliyorKazanç olmazsa çekemiyor musun onu çözemedim 200 yatırınca otomatik 555 oluyor dedin 200 ü kaybettin mesela 350 çekilmiyor mu
Üye olduk site gitti bonusu alamadık kibakiyen 755 tl oluyo zaten en kötü 555 cekersin
Gidip geliyor bazenHata veriyor site nasıl giriyorsunuz