- 1,221
- 399
- 83
Çok dandik bir site banada aynısını dedi ama bonus yok gözükmüyor canlı destek zaten yokBu Hangi oyunda veriyor Dragon yazdı da giriyorum dragonda yok
Çok dandik bir site banada aynısını dedi ama bonus yok gözükmüyor canlı destek zaten yokBu Hangi oyunda veriyor Dragon yazdı da giriyorum dragonda yok
birazdan ekler bildirim geliyo ekrana eklendi idyeBu Hangi oyunda veriyor Dragon yazdı da giriyorum dragonda yok
Yatırım yapınca düzenleniyor bakiye abi ama yapma ben yatırdım çektim bekliyor hala canlı destek iptal bana ödeme gelirse sanmıyorum ona göre yapın bekleyin@haylan06 haber etsene usta çevrim bitti bakiye 1142 tl 555 e düşmesi gerekmiyor mu
TmmdırYatırım yapınca düzenleniyor bakiye abi ama yapma ben yatırdım çektim bekliyor hala canlı destek iptal bana ödeme gelirse sanmıyorum ona göre yapın bekleyin
Sen canlı desteğe bağlanabiliyor musun ? Varmı canlı destek ikonuTmmdır
DeneyeimSen canlı desteğe bağlanabiliyor musun ? Varmı canlı destek ikonu
İşleme alındı abi bakalım ödeyecek gibiler bekle gelene kadar atma gelince sana derim paran ziyan olmasınDeneyeim
Param yok zaTende bir umut kalsın kenarda canlı destek iptalİşleme alındı abi bakalım ödeyecek gibiler bekle gelene kadar atma gelince sana derim paran ziyan olmasın
Gelirse ekran atacağım inandırıcılık açısından gerisi sizde ona göre bakarsınız ben zan altında kalmayım.Param yok zaTende bir umut kalsın kenarda canlı destek iptal
Ana para kayıp mı dostum yoksa 555mi çekiliyor en fazlaSite ödedi 200₺ attım 555₺ çektim yarım saat gibi bir sürede ödedi yarışmacı arkadaşlara bol şans siftah benden olsunEkli dosyayı görüntüle 863153