- 22,394
- 11,656
- 113
Kanka o adam Sevillada sistem içinde oynayıp öyle gol atıyordu. Asla iyi golcü olmadı. Belirli bir standarti var. Slimaninin bir gömlek üstü öyle diyeyim sana sen anlaEl nesyri formunu bulsa iyi işler yapacakya
Kanka o adam Sevillada sistem içinde oynayıp öyle gol atıyordu. Asla iyi golcü olmadı. Belirli bir standarti var. Slimaninin bir gömlek üstü öyle diyeyim sana sen anlaEl nesyri formunu bulsa iyi işler yapacakya
Nkoudu gitmese kalsaydı ligin sefiriydi şuan o tarz 2 adama ihtiyaç var10 için demedim sağ yada sol açık için dedim. Rafa çok iyi topçu akan oyunda tadicten çok daha iyi. Ama oyun görüşü ve odak olarak tadicin yanından geçemez
Ya şuan Fenerin bi gol yemesi lazım maç çok bok uykum geldi aqKanka o adam Sevillada sistem içinde oynayıp öyle gol atıyordu. Asla iyi golcü olmadı. Belirli bir standarti var. Slimaninin bir gömlek üstü öyle diyeyim sana sen anla
Fener yerse 2 de yer biter maçYa şuan Fenerin bi gol yemesi lazım maç çok bok uykum geldi aq
Biz yersek üç yerizYa şuan Fenerin bi gol yemesi lazım maç çok bok uykum geldi aq
Maximin şuta bak kafayı yicem yaFener yerse 2 de yer biter maç
İyi topcuydu severdimNkoudu gitmese kalsaydı ligin sefiriydi şuan o tarz 2 adama ihtiyaç var
Giriyor senin ki bam bam bam bam 🤣🤣🤣Maximin şuta bak kafayı yicem ya
Dedem çıkıyor ak iki tane net kaçırdı iyEl nesyri giriyor bakalım
Çift forvete döndüDedem çıkıyor ak iki tane net kaçırdı iy
Spiker dzeko çıkıyor dedi la 1 oldu akÇift forvete döndü
İsmail ve maximin çıktıSpiker dzeko çıkıyor dedi la 1 oldu ak
Şimdi buradan maç donduremez bunlar abi Ali koctan nefret ediyorum takımın anasini belledi yemin ediyorum lanet olsunİsmail ve maximin çıktı