- 15,161
- 13,020
- 113
gitmisken kolun çıkmış olsun gittiğine degsin yani ahshsjsk kanka hastaneye git çıkmamışsa da sevin aw normali budurYok hocam çıkmamışssa boşa okadar yol gitmim dedim oyüzden sordum ama haklısın galiba gidim ben
gitmisken kolun çıkmış olsun gittiğine degsin yani ahshsjsk kanka hastaneye git çıkmamışsa da sevin aw normali budurYok hocam çıkmamışssa boşa okadar yol gitmim dedim oyüzden sordum ama haklısın galiba gidim ben
bekle ne yapacan hastanede mkİyi forumlar Böyle Saçma bi konu içşn özür dilerim ama hastane çok uzak. Gitmeden emin olmak istedim. Ağır bişey kaldırmıştım 3 gün önce baya ağrıyordu tam ağrısı geçmiştiki sabah ani bi hareket ettim omuz yerinden bişeyler çıt çıt etti. Kolumu hareket ettirebiliyorum ama fena bi ağrı var tan omuz eklem yerinde bu çıkmışmıdır sizce gitmelimiyim hastaneye. (34km uzakta)
Laf olsun diye konu açın ancaİyi forumlar Böyle Saçma bi konu içşn özür dilerim ama hastane çok uzak. Gitmeden emin olmak istedim. Ağır bişey kaldırmıştım 3 gün önce baya ağrıyordu tam ağrısı geçmiştiki sabah ani bi hareket ettim omuz yerinden bişeyler çıt çıt etti. Kolumu hareket ettirebiliyorum ama fena bi ağrı var tan omuz eklem yerinde bu çıkmışmıdır sizce gitmelimiyim hastaneye. (34km uzakta)
Onun yerine kupon yapıcan dimiEmin olsam gidecem zaten dediğim gibi çok uzak bide cebimdeki son parayıda yolavermek istemiyorum
Yat uyu takma kafanaİyi forumlar Böyle Saçma bi konu içşn özür dilerim ama hastane çok uzak. Gitmeden emin olmak istedim. Ağır bişey kaldırmıştım 3 gün önce baya ağrıyordu tam ağrısı geçmiştiki sabah ani bi hareket ettim omuz yerinden bişeyler çıt çıt etti. Kolumu hareket ettirebiliyorum ama fena bi ağrı var tan omuz eklem yerinde bu çıkmışmıdır sizce gitmelimiyim hastaneye. (34km uzakta)
Gitme reis canı sıkılmıştır biraz gezince gelir geri yerine oturur havalarda sıcak malum kolu fazla bunaltma akşama gelir geri.İyi forumlar Böyle Saçma bi konu içşn özür dilerim ama hastane çok uzak. Gitmeden emin olmak istedim. Ağır bişey kaldırmıştım 3 gün önce baya ağrıyordu tam ağrısı geçmiştiki sabah ani bi hareket ettim omuz yerinden bişeyler çıt çıt etti. Kolumu hareket ettirebiliyorum ama fena bi ağrı var tan omuz eklem yerinde bu çıkmışmıdır sizce gitmelimiyim hastaneye. (34km uzakta)
Nerdeisn as kız diyarbakır mı😂İyi forumlar Böyle Saçma bi konu içşn özür dilerim ama hastane çok uzak. Gitmeden emin olmak istedim. Ağır bişey kaldırmıştım 3 gün önce baya ağrıyordu tam ağrısı geçmiştiki sabah ani bi hareket ettim omuz yerinden bişeyler çıt çıt etti. Kolumu hareket ettirebiliyorum ama fena bi ağrı var tan omuz eklem yerinde bu çıkmışmıdır sizce gitmelimiyim hastaneye. (34km uzakta)
Dost asıl konuyu senin açman lazımdı. Tahtın sallanıyorNerdeisn as kız diyarbakır mı😂
Hocam uzak madem direk sağlık kuruluşunu ara veya ağrım çok var diyerek ambulans çağırİyi forumlar Böyle Saçma bi konu içşn özür dilerim ama hastane çok uzak. Gitmeden emin olmak istedim. Ağır bişey kaldırmıştım 3 gün önce baya ağrıyordu tam ağrısı geçmiştiki sabah ani bi hareket ettim omuz yerinden bişeyler çıt çıt etti. Kolumu hareket ettirebiliyorum ama fena bi ağrı var tan omuz eklem yerinde bu çıkmışmıdır sizce gitmelimiyim hastaneye. (34km uzakta)