Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kolu Yerinden Çıkan Yardım Acil

suat676767

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,867
668
113
İyi forumlar Böyle Saçma bi konu içşn özür dilerim ama hastane çok uzak. Gitmeden emin olmak istedim. Ağır bişey kaldırmıştım 3 gün önce baya ağrıyordu tam ağrısı geçmiştiki sabah ani bi hareket ettim omuz yerinden bişeyler çıt çıt etti. Kolumu hareket ettirebiliyorum ama fena bi ağrı var tan omuz eklem yerinde bu çıkmışmıdır sizce gitmelimiyim hastaneye. (34km uzakta)
bekle ne yapacan hastanede mk

mrtkrcf

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
57
25
18
Dert ettigin şeye bak ara ambulansı gelip alsınlar 😅

Passion90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,356
11,462
113
Sanayi yakınsa oraya uğra. Kardeşim deli misin gitsene hastaneye ömür boyu sakat mı kalmak istiyorsun

R10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,128
414
83
Hocam çektiğin ağrı hakkında bir şey söylemek istiyorum.Babamın bundan birkaç sene önce ters hareketten ötürü omuz kısmından kola vuran ağrı saplanmıştı.Çektiği acıyı hala biliyorum gitmediği doktor,hastane kalmamıştı.1 buçuk 2 ay o ağrı ile yaşamıştı.Fazla detaya girmeyeyim en son bir doktor teşhis koyup tedavisini yapmıştı.

Yani hastane uzak olsa bile gitmen lazım.Bu çektiğin ağrıya acıya değmez.

lomacenko

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,529
531
113
Ani bir hareketle incitmişsindir 4,5 günde iyileşir

gokce25

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,797
784
113
İyi forumlar Böyle Saçma bi konu içşn özür dilerim ama hastane çok uzak. Gitmeden emin olmak istedim. Ağır bişey kaldırmıştım 3 gün önce baya ağrıyordu tam ağrısı geçmiştiki sabah ani bi hareket ettim omuz yerinden bişeyler çıt çıt etti. Kolumu hareket ettirebiliyorum ama fena bi ağrı var tan omuz eklem yerinde bu çıkmışmıdır sizce gitmelimiyim hastaneye. (34km uzakta)
Laf olsun diye konu açın anca

hikocan44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
162
27
28
Yerinde çıksa hiç doramazdın ağrıdan

Icardi84

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,367
1,918
113
Yat uyu takma kafana

slkbu123

Ayrıcalıksız Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,246
695
113
gıt tabıkı sakın kımseye dokundurma yanlıs bıseyler yapar sakat kalırsın sakaya gelmez bunlar

nocomment

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,427
669
113
Sağlık bu, gerisi senin kararın.

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,028
1,764
113
Forumda shellac ortepedi doktoruymuş ona sor bro 😂 git bro hastaneye beklemen hata

haylan06

Eylül bu, illa ki yaprak dökecek. 🍂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,319
6,596
113
Gitme reis canı sıkılmıştır biraz gezince gelir geri yerine oturur havalarda sıcak malum kolu fazla bunaltma akşama gelir geri.

efsane3453

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,823
842
113
Nerdeisn as kız diyarbakır mı😂

efsane3453

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,823
842
113
Beyler başı ağarıyor ne yqpıyım😂

ruha200

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
919
348
63
Hocam uzak madem direk sağlık kuruluşunu ara veya ağrım çok var diyerek ambulans çağır