Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kolu Yerinden Çıkan Yardım Acil

Redkit1990

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
21,071
13,759
113
Hastane uzak diyorum bi konuda fikrinizi istiyorum şu yorumlara bak . Baba siz kumae oynamaktan insanlıgınızıda kaybetmişssiniz.
Shellac hocam konuyu kilitleyebilrsinizz
Yanlış anlamada röntgen olmadan cerrahi müdahale olmadan bunu kimse bilemez ters yorumları da göze alman gerekir

BINGO123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
646
320
63
İyi forumlar Böyle Saçma bi konu içşn özür dilerim ama hastane çok uzak. Gitmeden emin olmak istedim. Ağır bişey kaldırmıştım 3 gün önce baya ağrıyordu tam ağrısı geçmiştiki sabah ani bi hareket ettim omuz yerinden bişeyler çıt çıt etti. Kolumu hareket ettirebiliyorum ama fena bi ağrı var tan omuz eklem yerinde bu çıkmışmıdır sizce gitmelimiyim hastaneye. (34km uzakta)
Bir an önce git yoksa ilik akıntısı oldumu sürekli yerinden çıkar

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,926
11,514
113
İyi forumlar Böyle Saçma bi konu içşn özür dilerim ama hastane çok uzak. Gitmeden emin olmak istedim. Ağır bişey kaldırmıştım 3 gün önce baya ağrıyordu tam ağrısı geçmiştiki sabah ani bi hareket ettim omuz yerinden bişeyler çıt çıt etti. Kolumu hareket ettirebiliyorum ama fena bi ağrı var tan omuz eklem yerinde bu çıkmışmıdır sizce gitmelimiyim hastaneye. (34km uzakta)
Kav yaşındasın bide ne iş yapıyorsun temiz kullanılmışsa talibim koluna

cqulec

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,489
1,798
113
Bunun için hastaneyi meşgul etme. Hastane senin gibi gereksiz yere acil servisi meşgul edenlerle dolu.
2 yakının sağlı sollu geçsinler, uzan yere. Koltuk altlarına havlu sıkıştırıp hızlı ve tek hamlede yukarı doğru çeksinler. Bunun için hastaneye mi gidilir. Omuz bu, çıkarsa geri takmasını bileceksin. Bilmiyorsan taşıma kardeşim

Safa1907

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
415
366
63
Güzel bi şekilde fikir belirten arkadaşlar teşekkür ettm kolum çıkmış yerinden bide tendonlarda zedelenme varmış bide . Kolu 10saniyede oturttular. Şimdi çıkıyom hasatneden sagolun. Bide o y.. kürrek yorum yapan 2 kelimeli küfürü hakeden daly....klar var gereksizler onlara Allah vurmuş zatem 50 yaşına gelmiş deneme bonusundan 100 tl çekememiş bana sarıyor. Anneleri babaları edepli değil ki çocuklarına edep ögretsin. Hepsi ahlaksız. Güzel yorum yapan arkadaşlara teşekkür ederim

yolcu0707

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
844
293
63
Ben öldüm gömülsem mı acaba ne günlere kaldık

mertu99

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,969
956
113
Kardeşim atla taksiye git hastaneye saçma saçma işler yapma onun acısı çekilmez

bahyettin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,439
686
113
Güzel bi şekilde fikir belirten arkadaşlar teşekkür ettm kolum çıkmış yerinden bide tendonlarda zedelenme varmış bide . Kolu 10saniyede oturttular. Şimdi çıkıyom hasatneden sagolun. Bide o y.. kürrek yorum yapan 2 kelimeli küfürü hakeden daly....klar var gereksizler onlara Allah vurmuş zatem 50 yaşına gelmiş deneme bonusundan 100 tl çekememiş bana sarıyor. Anneleri babaları edepli değil ki çocuklarına edep ögretsin. Hepsi ahlaksız. Güzel yorum yapan arkadaşlara teşekkür ederim
Geçmiş olsun

Firat7535

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,331
886
113
Bence sorun sendeydi sefa kimsede kabahat bulma gelmis açtığın konuya bak sonra konuş

ekol2733

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
117
8
13
Geçmiş olsun

pirlo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,873
3,152
113
Dünyanın en agresif 2.ve en meraklı 1.milletiyiz.( kaynak Forbes)
Çok inanmıyordum aslında ama bu konuyu okuyunca ikna oldum.

otto61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
383
33
28
Çıksa oynatamazsin.omuz bölgesinde omuz aşağı düşer ve oynatma şansın olmaz.kirilma sesi gibi bı ses duymussan kolun gövdeye bağlandığı yerde küçük bı kemik var o kırılmış olabilir.3 ay önce omzum kırılıp çıktığı için konuya hakimim.yinede doktora gitmelisin şikayetin daha da suddetleniyorsa

Hunreis

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
6,170
1,869
113
Ara ambulansi kolum çok ağrıyor duramıyorum de param yok hasteneye gelemiyorum de gelir alirlar

Sansalo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,435
1,274
113
Caddeye çık önüne gelen lüks bir fotonun önüne atla dikkat et yavaş olmasına sonra yere yat bağır seni hastaneye yollarlar ambulansla sonra sana çarpana deki beden işçisiyim kolum çıktı çalışmasam aç kalırım 10bin ver konu kapansın de haydi rastgele Allah yardımcın olsun

Mesttt

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
353
99
43
Kolsuzluk daha iyidir

Atrat

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,857
813
113
Hastane uzak diyorum bi konuda fikrinizi istiyorum şu yorumlara bak . Baba siz kumae oynamaktan insanlıgınızıda kaybetmişssiniz.
Shellac hocam konuyu kilitleyebilrsinizz
Usta biz ne yapabiliriz sen söyle kol ağrısı zor ben olsam borç para bulurum gene giderim burda doktor yokki kumarcilardan başka ne bulabilir sinki bide yaz zamanında sin çalışmıyor musun işin yokmu orda iş yok para yoksa ben niye o kadar yerde uzak kalayim

queanthe52

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
488
255
63
birader yapabiclegn hiçbirşey yok kendi haline bırak kolunu omzunu kullanma 3,4 güne agrı sız. kalmaz

queanthe52

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
488
255
63
doktora gitsen acil in sana yapcagı birşey yok olurda agrıdan kıvranırsın öyle bi şikayet de yoksa acil e boşa gitme