- 6,545
- 5,713
- 113
Aynı ben ikincide dünyalar benim oluyor sankibenim limit 2 bira zaten sonra sarhoş oluyom
Aynı ben ikincide dünyalar benim oluyor sankibenim limit 2 bira zaten sonra sarhoş oluyom
bende öyle olmuyor da niye içtim bu mereti diye kendime sövüyorum başım dönüyor falanAynı ben ikincide dünyalar benim oluyor sanki
O yüzden senede maksimum 4 kere içerimbende öyle olmuyor da niye içtim bu mereti diye kendime sövüyorum başım dönüyor falan
Haftada 5 gün 6 sarı Tuborg içiyorum hayat kalitem yine düşük kırmızıya geçiş yapıp kumarı bırakacağım mental sağlığma kavuşacağama inaniyorumO yüzden senede maksimum 4 kere içerim
Unutamazsın bir kaç kadın girer hayatına öyle sende etki bırakanSelamin aleykum abilerim ablalarim benden kucuk canım kardeşlerim. Size bir sorunda yardimci olmanizi istedigimden bu konuyu aciyorum. Sorunum şu, sizin hayatinizda ki bütün kriterlerinize sahip olan bir insani nasil severek unutabilirsiniz. 2 3 haftadir bu konudan cok muzdaribim yavas yavas depresiflesmeye basliyorum. Mental olarak aktif olmam gereken bir mesleğe mensubum ama bu konu hayat kalitemi çok fazla bozuyor. Ne yapmaliyim lütfen samimiyetinizi bekliyorum.
Kumarı bırakmak çok zor ben neler gördüm 1m borcu olup onu ödeyip arsa satıp sonra 1 ay sonra yene borcu olan kaç insan gördümHaftada 5 gün 6 sarı Tuborg içiyorum hayat kalitem yine düşük kırmızıya geçiş yapıp kumarı bırakacağım mental sağlığma kavuşacağama inaniyorum
Kumarı birwkqcam derken orda ciddi deilim zaten ama kırmızı içelim bundan sonra 😁😁Kumarı bırakmak çok zor ben neler gördüm 1m borcu olup onu ödeyip arsa satıp sonra 1 ay sonra yene borcu olan kaç insan gördüm
Unutamazsın, sadece zamanla daha önemsiz hale gelir... Zamanla daha ciddi sorunların oldukçaSelamin aleykum abilerim ablalarim benden kucuk canım kardeşlerim. Size bir sorunda yardimci olmanizi istedigimden bu konuyu aciyorum. Sorunum şu, sizin hayatinizda ki bütün kriterlerinize sahip olan bir insani nasil severek unutabilirsiniz. 2 3 haftadir bu konudan cok muzdaribim yavas yavas depresiflesmeye basliyorum. Mental olarak aktif olmam gereken bir mesleğe mensubum ama bu konu hayat kalitemi çok fazla bozuyor. Ne yapmaliyim lütfen samimiyetinizi bekliyorum.
Malt iyidirKumarı birwkqcam derken orda ciddi deilim zaten ama kırmızı içelim bundan sonra 😁😁
Yaş kardeşim yaşın 21 daha bu konular senin için çok ağır be.sen kendin önce kafanda ben bunu atlatabilirim unutabilirin demen lazım ama sende hiç öyle bir hava yok.senin unutasin yok.hocam cok tesekkur ederim cevabin ve tavsiyen icin ama şoyle bir sikinti var. Yaşımdan daha fazla kizla takildim flortlestim yeri geldi ciddiye bagladigimda oldu fakat onlari unutmak bu kizi unutmak kadar kolay olmuyor. butun iliskilerim kavga gurultuyle bittigi icin hâliyle sogudum ve unutmak daha kolay oldu. ama bu arkadas benim gözümde bir kizda olabilecek her seye sahip, o yuzden cok zor geliyor bana 🥹🥹