Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kız Muhabbeti

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
77,958
84,717
113
Selamin aleykum abilerim ablalarim benden kucuk canım kardeşlerim. Size bir sorunda yardimci olmanizi istedigimden bu konuyu aciyorum. Sorunum şu, sizin hayatinizda ki bütün kriterlerinize sahip olan bir insani nasil severek unutabilirsiniz. 2 3 haftadir bu konudan cok muzdaribim yavas yavas depresiflesmeye basliyorum. Mental olarak aktif olmam gereken bir mesleğe mensubum ama bu konu hayat kalitemi çok fazla bozuyor. Ne yapmaliyim lütfen samimiyetinizi bekliyorum.
Unutamazsın bir kaç kadın girer hayatına öyle sende etki bırakan
Yaşın 21 gösteriyor profilde o yaşlar öyle olur
Olgunlukla alakalı yani zaman içinde düşünceler duygular değiştiğinde aynı kadın hatta daha iyileri bile o etkiyi bırakmaz
Düşünme hedeflerine odaklan sen problem çözen biri ol
Kadınların en sevdiği problem çözen erkek tipin falan biraz düzgünse zaten onlar seni bulur merak etme
Karıyı kızı bırak bu yaşta sen hedeflerine odaklan sadece bunu yap aklına geldiğinde düşünceni değiştireceksin
Duygusala bağlama kendini
Hayat uzun bu kız için ölürüm dersin üstüne 20 kadın geçmiş ve geriye baktığında anlamsız bulursun
Aklı başında birine benziyorsun konuşma tarzından sözümü dinle sen kendini güçlü birine dönüştürmeye bak gerisi sökülüp gelir istediğin kadını da bulursun
Dipnot kadınlara da asla güvenme güveniyor gibi yap her kadın bir değil ama bu devir böyle bir devir öyle bir kadın denk getirmek çok zor

milagroan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,521
1,070
113
Selamin aleykum abilerim ablalarim benden kucuk canım kardeşlerim. Size bir sorunda yardimci olmanizi istedigimden bu konuyu aciyorum. Sorunum şu, sizin hayatinizda ki bütün kriterlerinize sahip olan bir insani nasil severek unutabilirsiniz. 2 3 haftadir bu konudan cok muzdaribim yavas yavas depresiflesmeye basliyorum. Mental olarak aktif olmam gereken bir mesleğe mensubum ama bu konu hayat kalitemi çok fazla bozuyor. Ne yapmaliyim lütfen samimiyetinizi bekliyorum.
Unutamazsın, sadece zamanla daha önemsiz hale gelir... Zamanla daha ciddi sorunların oldukça :D ki olucaktır, gereksiz bir hadise haline gelir...
Örnek:) Şuanda eski hatunu düşünüyorum, derken kendimi 2. Komando Tugayı'nda sürünürken buldum. O vakit Ayşe'ydi Elizabeth'ti işi biter. Nerden geldim buraya daha ne kadar sürünücem gibi daha ciddi düşüncelere dalarsın.... KAfayı kaldırdın hop Hatay'dasın....

Sonra geldin işsiz kaldın, ödemeler geldi fln derken hala Ayşe'lik bir durum yok. Arada baban ölür vs bir türlü sıra Ayşe Fatma düşünmeye gelmez. Zaten emin ol sen sürünürken de kimse seni düşünmez....

NOT: Bütün kriterlere sahip olan birini unutma ihtiyacın olmazdı
sana öyle geliyor şimdilik...

İyi şanslar, kafaya takma...

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,072
58,219
113
hocam cok tesekkur ederim cevabin ve tavsiyen icin ama şoyle bir sikinti var. Yaşımdan daha fazla kizla takildim flortlestim yeri geldi ciddiye bagladigimda oldu fakat onlari unutmak bu kizi unutmak kadar kolay olmuyor. butun iliskilerim kavga gurultuyle bittigi icin hâliyle sogudum ve unutmak daha kolay oldu. ama bu arkadas benim gözümde bir kizda olabilecek her seye sahip, o yuzden cok zor geliyor bana 🥹🥹
Yaş kardeşim yaşın 21 daha bu konular senin için çok ağır be.sen kendin önce kafanda ben bunu atlatabilirim unutabilirin demen lazım ama sende hiç öyle bir hava yok.senin unutasin yok.