http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kiripto Para Önerileri

Poyrazz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,073
1,641
113
Suan icin kafama yatan gelecegini parlak gordugum chz var spor ve eglence sektoru icin uretilmis bir coin ayni zamanda buyuk kluplerlede anlasma yapiyor juventus psg gs atlmadrid gibi kuluplerin coinlerini satiyor iyi isler cikariyor gelecekte iyi deger kazanacak gibi
Bu chz dedigin chılız var o mu

olursaolur

¯\_(ツ)_/¯ Şaşırt beni ¯\_(ツ)_/¯
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,136
1,156
113
Bunarada dedigim tokene yatirim yapacaksan al unut yapman lazim kisa vadede pek kazanmazsin ama uzun vadede guzel kazandiracam simdiden juventus psg atm gs barca gibi takimlarla anlasma yapti bile juv token cikar cikamaz %200 artti

Poyrazz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,073
1,641
113
Bunarada dedigim tokene yatirim yapacaksan al unut yapman lazim kisa vadede pek kazanmazsin ama uzun vadede guzel kazandiracam simdiden juventus psg atm gs barca gibi takimlarla anlasma yapti bile juv token cikar cikamaz %200 artti
İyiymis

benzersiz35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,097
330
83
dostlar köyde evimiz vardı baba vefat edince satalım dediler bana 2-3 ay sonra 60 bin tl gibi bir para gelecek acaba bitcoin abileceğim bir site var mı yasal olarak yani?

olursaolur

¯\_(ツ)_/¯ Şaşırt beni ¯\_(ツ)_/¯
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,136
1,156
113
dostlar köyde evimiz vardı baba vefat edince satalım dediler bana 2-3 ay sonra 60 bin tl gibi bir para gelecek acaba bitcoin abileceğim bir site var mı yasal olarak yani?
Yasal degil suan yasadisida degil guvenilir sitelerden almanda yarar var oneri olarak kardesim parani sadece bir tokene yatirma bolustur ki birinden zarar etsen digerinden kar edersin bu arada basin saolsun

benzersiz35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,097
330
83
Yasal degil suan yasadisida degil guvenilir sitelerden almanda yarar var oneri olarak kardesim parani sadece bir tokene yatirma bolustur ki birinden zarar etsen digerinden kar edersin bu arada basin saolsun
allah razı olsun dostlar sağolsun en iyisi biraz daha araştırayım