- 2,136
- 1,156
- 113
Haklisin dostun ref olayi hikaye oldu artik ama sana onerim CHZ al ilerde ortaligi kaynatacak bu tokenreften üye olunca bişey olmuyor artık yatırım istiyor yeni üyeden kimse yatırım yapmıyor
Haklisin dostun ref olayi hikaye oldu artik ama sana onerim CHZ al ilerde ortaligi kaynatacak bu tokenreften üye olunca bişey olmuyor artık yatırım istiyor yeni üyeden kimse yatırım yapmıyor
o tarz şeyler yabancı sitelerden alınıyor dimi ?Haklisin dostun ref olayi hikaye oldu artik ama sana onerim CHZ al ilerde ortaligi kaynatacak bu token
Bu chz dedigin chılız var o muSuan icin kafama yatan gelecegini parlak gordugum chz var spor ve eglence sektoru icin uretilmis bir coin ayni zamanda buyuk kluplerlede anlasma yapiyor juventus psg gs atlmadrid gibi kuluplerin coinlerini satiyor iyi isler cikariyor gelecekte iyi deger kazanacak gibi
Zaten turk sitelerine guven olmaz yine cikar bi sisman timbik yada domdom parayi carpar gidero tarz şeyler yabancı sitelerden alınıyor dimi ?
Evet spor ve eglence sektoru icin uretilen bir tokenBu chz dedigin chılız var o mu
Paribu güvenilir mi ya da btc türk.Evet spor ve eglence sektoru icin uretilen bir token
Bunlar guvenli siteler ben binanceden islem yapiyorumParibu güvenilir mi ya da btc türk.
Yabancı firma var mı bildiğin güvenilir
Hangisini onerirsinBunlar guvenli siteler ben binanceden islem yapiyorum
Bence binance kullan suana kadar sorun yasiyan gormedimHangisini onerirsin
İyiymisBunarada dedigim tokene yatirim yapacaksan al unut yapman lazim kisa vadede pek kazanmazsin ama uzun vadede guzel kazandiracam simdiden juventus psg atm gs barca gibi takimlarla anlasma yapti bile juv token cikar cikamaz %200 artti
Yasal degil suan yasadisida degil guvenilir sitelerden almanda yarar var oneri olarak kardesim parani sadece bir tokene yatirma bolustur ki birinden zarar etsen digerinden kar edersin bu arada basin saolsundostlar köyde evimiz vardı baba vefat edince satalım dediler bana 2-3 ay sonra 60 bin tl gibi bir para gelecek acaba bitcoin abileceğim bir site var mı yasal olarak yani?
allah razı olsun dostlar sağolsun en iyisi biraz daha araştırayımYasal degil suan yasadisida degil guvenilir sitelerden almanda yarar var oneri olarak kardesim parani sadece bir tokene yatirma bolustur ki birinden zarar etsen digerinden kar edersin bu arada basin saolsun
Arastir kardesim pat diye girme benim mantigim max arz siniri olan tokenlere yatirim ilerisi icin daha mantikli geliyorallah razı olsun dostlar sağolsun en iyisi biraz daha araştırayım
eyvallah kardeşimArastir kardesim pat diye girme benim mantigim max arz siniri olan tokenlere yatirim ilerisi icin daha mantikli geliyor
Hocam seninle özel konusabilirmiyiz bi twitter hesabini atabilirmisin mesaj ile kullanici adiniHocam ben nedense ripple’a güveniyorum. Ve benim düşünceme göre elinde mutlaka bitcoin’de bulundur. Onunda dışında Ethereum’da iyidir
Gece 55.17 iken suan 62.60 tl olmuş 5 eXen bu ne hızGündüz 46.22 tl yazmıştım şimdi 55.17 tl olmuş 5 eXen kasa basmak lazım buna![]()