http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kiripto Para Önerileri

olursaolur

¯\_(ツ)_/¯ Şaşırt beni ¯\_(ツ)_/¯
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,136
1,156
113
Arkadaslar bir karar aldim gelecekte degerlenebilecek 10 kiripto paraya Herbirinden 500 tl li alip unutacagim 3 5 yil sonrasi icin sizce gelecegini iyi gordugunuz coinler hangileri tavsiyeniz ne olur yarin obur gun cocuklar buyudumu zamaninda babamiz biraz yatirim yapsaydi simdi koseydik demesinler die yatirim yapacam :)

olursaolur

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,136
1,156
113
Suan icin kafama yatan gelecegini parlak gordugum chz var spor ve eglence sektoru icin uretilmis bir coin ayni zamanda buyuk kluplerlede anlasma yapiyor juventus psg gs atlmadrid gibi kuluplerin coinlerini satiyor iyi isler cikariyor gelecekte iyi deger kazanacak gibi

Yalabik

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,442
729
113
Hocam ben nedense ripple’a güveniyorum. Ve benim düşünceme göre elinde mutlaka bitcoin’de bulundur. Onunda dışında Ethereum’da iyidir

olursaolur

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,136
1,156
113
Hocam ben nedense ripple’a güveniyorum. Ve benim düşünceme göre elinde mutlaka bitcoin’de bulundur. Onunda dışında Ethereum’da iyidir
Fiyatlari cok yuksek ama ripple yilardir artis gostermiyor yerinde sayiyor mesela chz fiyati suan 0.083 civari 500 liraya aldigim zaman 6000 tane ediyor fiyati 8 liraya ciksa bile 5 yilda 100 kati kar etmis olurum bu tur alt coinlere yatirmayi dusunuyorum 500 tl btc ye yatirsam 5 yilda 100 kati kar etmem imkansiz gibi

Yalabik

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,442
729
113
Fiyatlari cok yuksek ama ripple yilardir artis gostermiyor yerinde sayiyor mesela chz fiyati suan 0.083 civari 500 liraya aldigim zaman 6000 tane ediyor fiyati 8 liraya ciksa bile 5 yilda 100 kati kar etmis olurum bu tur alt coinlere yatirmayi dusunuyorum 500 tl btc ye yatirsam 5 yilda 100 kati kar etmem imkansiz gibi
Hocam 5 yılda 100 kat kâr etmeniz çok zor :)

My856874

bahtsız üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
9,672
4,548
113
etheryum aldim ben bi yerden baya dusuk bir seviyedeyken simdi hesabima giremiyorum telefon kodu istiyor mail atiyoruk cevap yok acaba ne yapmam lazim

olursaolur

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,136
1,156
113
Arkadaşlar bedava 50 tl kazanmak isteyen varsa benimle iletişime geçsin
son derece güvenli ve devlet destekli bitcoin,borsa sitesine sadece üyelik gerçekleştirerek 50 tl kazanabilirsiniz
Bitexenden bahsediyorsun kardeşim adamlar yatırım şartı getirdi bir işe yaramıyor artık

olursaolur

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,136
1,156
113
3570 tane QKC aldım 10 yıl sonra 100 lira olsa 7000 tane CHZ aldım o da 10 yıl sonra 100 lira olsa bu ikisinden tek zengin oluyorum :)

unclaimed61

Yetkili bir abi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,692
6,746
113
iki hafta önce bitexen e üye olmustum 5 exen vermişlerdi 23 tl ediyodu şuan bu konuyu okudum girdik baktım 46.22 tl olmuş :D

olursaolur

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,136
1,156
113
valla duruyor köşede bi tane de ref bağladım ona yatırım yapmak gerekiyomus yaptıktan sonra 5 daha gelecek yatırımlada exen aldık mı 2 yıl sonra gireriz :D
Yok kardeşim adam şimdi yatırım yaparsa 5 exen verir sana bir yıl sonra yatırım yaparsa site vermio benim reflerim baya çoktu bazılarının ikametkahını onaylmamamıştı onaylatılar geçen gün 5 exen sadece onlara verdiler ilk üye olduklarında onaylatsaydılar 100 exen alacaklardı

unclaimed61

Yetkili bir abi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,692
6,746
113
Yok kardeşim adam şimdi yatırım yaparsa 5 exen verir sana bir yıl sonra yatırım yaparsa site vermio benim reflerim baya çoktu bazılarının ikametkahını onaylmamamıştı onaylatılar geçen gün 5 exen sadece onlara verdiler ilk üye olduklarında onaylatsaydılar 100 exen alacaklardı
ne diyosun artar mı bu böyle en başta daha fazla exen veriyolardı sanki

olursaolur

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,136
1,156
113
ne diyosun artar mı bu böyle en başta daha fazla exen veriyolardı sanki
Hata paran varsa bir kaç bin at araştır biraz 300 500 liralık al farklı coinlerden 5 10 yıl sonra çocukların demesin zamanında babamız burdan arazi alsaydı köşeydik die :)